Güzel Makine, Keyfini Çıkar...
Saol abi
abi sorma valla korka korka nazikce kullanıyorum görsen
Nolcak sanki olum az olsun öz olsun ilerde bakarız hal çaresine
abi enjektör var arkaşım vericek ama ikinci aşamada inşallah
beyin vs. takım stok motor ve turbomun ymüsade ettiği kadar basınç açmak ısterım bende
eyvallah abi
teşekürler dostum
aynen valla şimdiden 10.000 olsa gidicek yeri var daha
teşekürler abicim
moruk bu işi eğlence olsun hobby amacı ile yapıyoruz hepimiz , yoksa 5000 kmdeki rocco yu zaten bırakmazdım uğraşmayı seviyoruz sanayide işin içine dahil olmayı sevdiğimiz için uğraşıyoruz kı bu arabalarla
eyvallah![]()
Sıkıldığın yerde al arabanı gel, evde olduğum sürece her türlü yardım ederim sana.
Motor sökecek ekipman mevcut...
aha otomobil kısmına da yazmış bidesubaru alalım ekonomiye can gelsin
![]()
Eğer metin gibi hem paran hem waktin hem de birşeyleri sıfırdan yapmayı sewiyorsan WRX, yok ben hazır alayım şanzıman cart curtla uğraşmayayım dersen STI
Metin demedi deme, seni sti VF35 kesmez, 3 wakte kadar bana kaldıracaksın gibi bir his war içimde ama neyse
Ne zaman giirişiyorsun Şanzıman olayına???
metin abi reşat abiyi geçmek zor 3 korna der 2 de basar diye beklerken 1 de gider![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
olm seninle deneme wideosu duruyor hala, 3 değil 33 korna da çalsam beceremiyorsun bu işi, atmo vtec ile SC6262li turbo vtecini bile geçtim, hazmetmeyi öğren artık
metin o son eksik nedir allaisen?
bu kadar parayı sti ya harcayaydın salardım seni ramazanın yürümeyen turbo vtecinin üstüne wallahi
İzmirde BAU WRX war, ankarada da TOT olmasın mı?![]()
![]()
![]()
Maşallah
Güle güle kullan, kazasız belasız
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
maşallah araç çok güzel ama bir çok sti'a sahip olan abilerim kardeşlerim hep wrx alıcağına biraz daha bekle para biriktir sti al çünkü arada uçurumlar var derler.Şanzımanla dahada dişli olacaktır eminim kazasız belasız cezasız sürüşler..
oem Sti...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)