yunus_kg Nickli Üyeden Alıntı teşekkürler sağolun teşekkür ederim bende aracı almadan önce şeytan kırmızı taraftarı değildim ama düşüncelerim değişti olurmu yaw 106 ya yakışan bence en güzel renk.kıymetini bil
bz mıze MAŞALLAH SAHIBIDE iyidir, ARABASINDA iyidir
OnurK Nickli Üyeden Alıntı kanka maşallah bz'ye allah kazalardan belalardan korusun... sağol onurum mad_max1978 Nickli Üyeden Alıntı olurmu yaw 106 ya yakışan bence en güzel renk.kıymetini bil teşekkür ederim bilmeye çalışıyorum ufuck Nickli Üyeden Alıntı bz mıze MAŞALLAH SAHIBIDE iyidir, ARABASINDA iyidir eyw ufuck bey kayıplardasın
CRC GARAGE
yunus_kg Nickli Üyeden Alıntı sağol onurum teşekkür ederim bilmeye çalışıyorum eyw ufuck bey kayıplardasın kankacım ısler yogun, az sabrettıkten sonra rahatlıcaz ıns
ufuck Nickli Üyeden Alıntı kankacım ısler yogun, az sabrettıkten sonra rahatlıcaz ıns hayırlısı olsun ADi saxoyu özledik
yunus_kg Nickli Üyeden Alıntı hayırlısı olsun ADi saxoyu özledik Icı zaten mumlandı kank, Bugun boyacı fırına goturdu kanka hayırlısı ıle yarın boyanıcak ıns, facete resmı war ordan bakabılırsın ama yıne yaklasık 2 ıle 3 ay sure bulur cıkması
ufuck Nickli Üyeden Alıntı Icı zaten mumlandı kank, Bugun boyacı fırına goturdu kanka hayırlısı ıle yarın boyanıcak ıns, facete resmı war ordan bakabılırsın ama yıne yaklasık 2 ıle 3 ay sure bulur cıkması hadi hayrlı olsun şimdiden
çok güzel bi 106 maasşallah
maşallah kazasız belasız
furkan topuz Nickli Üyeden Alıntı çok güzel bi 106 maasşallah sağol yawrii MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı maşallah kazasız belasız teşekkür ederim sağolun
BZ yeni jantlarıyla tadımlık
çok yakışmış BZ mize maşallah
diyadin Nickli Üyeden Alıntı kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
güzel oldu güzel araba çok pisti o yüzden pek anlaşılmıyor, yakından görmelisin
Kendimi seviyorum ..
JoYTeaM
yeni resimler çekelim 1 seneden fazla oldu çekmiyoruz
vay güzel olmuş aydınlık fotolar lazım
mert_leon Nickli Üyeden Alıntı vay güzel olmuş aydınlık fotolar lazım en yakın güzel bi havada
istanbula geliyimde joy da canlı canlı görelim havalar ne zaman düzelir Allah kerim
mert_leon Nickli Üyeden Alıntı istanbula geliyimde joy da canlı canlı görelim havalar ne zaman düzelir Allah kerim gel kanka düzelince geliriz bizde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları