maşallah kazasız belasız
mat siyah iyidir
emre_ozr Nickli Üyeden Alıntı 206 zaten çok ii yürüo ama 106 nın ince conta baya bi ince heralde maşallah
yunusuma gelsin bir zamanlar bz maşallah her haline aşıgım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw
JoYTeaM
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı yunusuma gelsin bir zamanlar bz maşallah her haline aşıgım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw sapık herif
sapıgım bzeee aşıgım
BZ ye hepimiz aşığız
diyadin Nickli Üyeden Alıntı kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı yunusuma gelsin bir zamanlar bz maşallah her haline aşıgım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw owwww eline sağlık yawrm esa da resim iyi çıkıyo harbiden
CRC GARAGE
106 aldırtıcaksınız banada
Dragger Nickli Üyeden Alıntı EMD insan değilsin
Emre D. Nickli Üyeden Alıntı 106 aldırtıcaksınız banada askerde vercekler sana 106
BzEe
maşallah çok temiz duruyor kazasız belasız...
eser Nickli Üyeden Alıntı askerde vercekler sana 106 Ben gitmeden alırım nokta yaparım binerim satarım
Emre D. Nickli Üyeden Alıntı Ben gitmeden alırım nokta yaparım binerim satarım Kiraz almada
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Kiraz almada Plakanın EE değil ED olması lazım
Emre D. Nickli Üyeden Alıntı Plakanın EE değil ED olması lazım Olum benim araba Ece nin eski arabası (Ece derken Ece Erken)
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Olum benim araba Ece nin eski arabası (Ece derken Ece Erken) Saklayalım arabayı bi 10 yıl sonra Ece Erken teyze olur deriz Ece'nin gençlik ateşindeki arabasıydı ahaha
Emre D. Nickli Üyeden Alıntı Saklayalım arabayı bi 10 yıl sonra Ece Erken teyze olur deriz Ece'nin gençlik ateşindeki arabasıydı ahaha ahahahha Ece abladan
Emre D. Nickli Üyeden Alıntı Ben gitmeden alırım nokta yaparım binerim satarım ondan süphem yok zaten zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Kiraz almada sarıda alma
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı ahahahha Ece abladan eser Nickli Üyeden Alıntı ondan süphem yok zaten sarıda alma Benim rengim belli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları