Herseyi bırakın emege saygı harika bir is olmus ellerinize saglık![]()
sabah sabah aklımı yedim...
o ustaların işçiliğine,sizin emeğinize, sabrınıza tebrikler...
gerçekten aracı baştan yaratmışsınız.
topluma bi e30 daha kattınız nasıl teşekkür etsek azdır![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
neresinden bakarsan bak emek dolu bir araç. geçenlerde bir ef bakmaya gittik adam olmaz dedik ayrıldık. bu çalışmayı görünce haksızlık etmişiz dedim içimden. elinize kesenize sağlık harika bir çalışma.
Herkese ayrı ayrı teşekkürler...
Zaman Nakit ve Sabır bu işin sırrı ama şuan zevki ap ayrı herşeyini en ufak vidasını bile biliyorum nerden ne çıkar tahmin etmeme gerek kalmıyor ezberim oldu![]()
emekten önce cesaretinizi tebrik ederim. araca şu güzel olmuş şu çirkin olmuş demek doğru değil çünkü sizin zevkinize göre dizayn edilmiş. ciddi anlamda emek ve zaman harcanmış güle güle kullanmanız dileğiyle.
Burdan da bir emeğine sağlık diyelim.
Maşallah.Güle güle kullan.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Evet begenen oldu begenmeyen oldu hatta ilk başta hoşuma gidip sonradan benim bile gözüme takılan kısımlar oldu sonuçta ben aracı sıfırdan toplayıp satmak için degil kendi restorem olan bir araca sahip olmak için yaptım.
zaman içerisinde degişiklikler aksak olan yerlerin yeniden yapılanması olucak ama artık yavaş yavaş ciddi anlamda para harcadım 316da olsa o benim için hayalimdeki estoril e30 evet seneye swap projemde var bakalım artık benimle ölüm kalım olmazsa...
maşallah ölüyü diriltmiş siniz dediğiniz gibi keyifli sürüşler
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
eksozun çapraz konulması iyi olmuş çok hoş maşallah![]()
Aracın üstünde aşırı ciddi bi emek var maşallah kazasız belasız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)