Maske çok yakışmış maşallah![]()
Maske çok yakışmış maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
mükemmel değişim yaşamış araçjantları değiştirmeyi düşünmen yernde olmuş
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Jantları sahibinden de görmüştüm inş satılır demiştim![]()
Hayırlı olsun , maske yakışmış bu ara moda olmaya başladı
kazasız belasız![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Evet bende çok yakıştırıyorum dar oluşu abartı göstermedi ...
amin allah kimseye kaza bela vermesin...
Bir kaç eksigimiz var ama onlarda zamanla olucak işler...
jantlar satıldı yeni gelenler takınca fotoya devam...
Jantlar satıldı alan arkadaşa kazasız belasız sürüşler olur inşlh...
BBS takıcaz istemeye istemeye bakalım yakışırsa arabanın üstünde görünce fikrim degişirse çok memnun olucam maske hoş durdu cidden güzel yorumlar için teşekkürler...
/// Swap 30
Jantların arkalar 10 olacaksa BBS tamam da olmayacaksa başka alternatifler de çıktı. Mesela AZEV ve Schmidt'in de replikaları var.
Ahmedim xsara varken tek arzum 36 estoril cabrioydu ama şuan seriyi tamamla diyosan tek geçerim 93 oluroda ticaretle ugraşan adama çok gelir şuan için bmw serisi devam ederse outlanderi satarsam 46 cabrio olur
![]()
/// Swap 30
Haklısın abi ama Outlander'ı ve şuan ki E46'yı satıp makyajlı kasa güzel bir E46 Cabrio alabilirsin o zamanYa da hala 2 kişiyken Z4 2.5-3.0
BMW 3 Serisi 3.20Ci 2004 Model 62.750 TL Galeriden satılık ikinci el Bej renk - 97733371
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ahmedim boşver yeter bukadar araba benim işim gücüm e30
Bugün bitanede 5.9 alındı fena makine grandcharooke...Ama full offroad olarak hazırlanıcak o makine...
/// Swap 30
Baştan sona keyifle okudum,harika bir proje hayalim bu şekilde bir manta toplamak,emeği geçenlerin eline sağlık maşallah nazar değmesin...
C 20 XE POWER...
Maşallah , Maske Çok Yakımış Yeni Jantlı Resimleri Bekliyoruz![]()
maşallah cok ıyı olmus tertemız
Maşallah emeğinize sağlık sıfırdan çok güzel bir araç gelmiş meydana çokta tatlı duruyor kazasız belasız sürüşler dilerim
Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkürler evet eksikleri var bu çok doğal ama fırsat ve nakit buldukça onlarıda hallediyorum
Jantlar haftasonu takılıcak nasipse sonrasında resimleri eklemeye çalışıcam...
/// Swap 30
jant değişimi kararı nokta oldu bencede kaput maskesi çok hoş duruyor bence jant seçiminde önerilerle ilerleyin bu başlık altında
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)