Volkan senmisin? (Epey zaman önce kırmızı Xsara VTR vardı)
Volkan senmisin? (Epey zaman önce kırmızı Xsara VTR vardı)
Volkan abi facebookta ki gri cherokee' senin araç mı?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Evet bilhare özel mesaj yazdım Volkan kardeşim....
Emeğinize, sabrınıza ve de kesenize bereket. Swap işinde bir gelişme var mı?
Parçalarını toparlayabilirseniz ya da komple motor bulabilirseniz S14e çevirin motoru. İşletme derdi de olmaz hem...
s14 için parça toplamak cidden çok zor bulunsada hint kumaşı muamelesi mevcut.
Zaten e30 parçalarına ederinin iki misli fiyat istendigini göz önünde bulundurursak s14 için pek kasmaya gerek yok diye düşünüyorum.
4 silindir 320 yapıp üst kapagı polishleyip turbo veya sc en mantıklısı gibi tabi birde güzel bir beyin lazım.
/// Swap 30
vala baştan okurken herkez gibi bende jant ve iç mavi mekana laf söylücektimki halletmişsinizbi kaç tavsiyem var;
Direksiyonu eskisini taksanız ( 3 kol ) , bu ofsetli çok sırıtmış bence , eskisini nubuk, alacantra kaplayıp taksanız çok daha hoş olur.
Yan pakoları takıcaksınızdır umarım yarım kalmış gibi araç ??
Jant konusu tekrar açtım kusuruma bakmars1 ler bbs yle alakasız gibi duruyor. güzel 9 ofset rs 2 bbs ler mukemmel gostercktr arabayı , on arka 9
Arabanın restoresine yorum yapıcak kelime bulamıyorum , elinize emeğinize sağlık. Fakat iç mekan e30 kimliğinden uzak kalmış birazyine bu halini bireysel düşünürsek çok çok uyumlu ve kaliteli.
Kazasız belasız sürüşler...
Direksiyon hem m1 hem m2 kullandım ama içime sinen gine ofsetli olan oldu sonuçta ön koltuklarda spor olunca daha iyi durdu.
rs2 ler bence orjinal bbs lerden daha uzak duruyor o yüzden jant konusunda şuan sıkıntı çekmiyorum.
Pakoları takmama konusunda hala ısrarcıyım sonuç itibariyle çıta iptali yüzünden öyle sırıttıgını düşünmüyorum.
/// Swap 30
maşallahh böle emek verilen araçlara bayılıyorum ALLAH ağız tadıyla binmeyi nasip etsin kazasız belasız
Kardeşim araba yapmayı çok iyi biliyosun da resim çekmeyi bilmiyongörende aldın tık diye oturttun sanar, nerde o zor kısımların resimleri. Maşallah tekrar valla bi eksik motordu, bu daha başlangıç yanlamalara devam
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)