Volkan perdeyi takmışsın güzele benziyor nasıl oldu?Koltuklar da çok güzel olmuş eline sağlık.
Volkan perdeyi takmışsın güzele benziyor nasıl oldu?Koltuklar da çok güzel olmuş eline sağlık.
Maşallah alcantara kırmış geçirmiş.Çok güzel olmuş hem içi hem dışı tekerin düz bassın![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Teşekkürler
Umarım sıkıntısız şu motor ve enjeksiyon işinide hallederiz ikimizinde yüzü güler![]()
/// Swap 30
Abi herhangi bir gelişme ve ya değişim var mı arabada?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
/// Swap 30
kasnaklı hidrolik degilde elektrikli pompa taktık hem arabanın gücünden çalmamış olduk hemde ayrıyeten yağ haznesi vs. takmadık pompa yağ haznesi beraber olmuş oldu kısacası hidrolik direksiyona elektirikli pompayla geçiş yaptık.
/// Swap 30
maşallah kazasız belasız son işlemlerle ciddi anlamda nokta olmuş.
Motor konusunda da Allah yardım etsin benimde çok sevdiğim bir abim topluyor suan e30 neredeyse bitme aşamasında o yürüyeni e36 yaptı motorsport jant taktı ve efsane ötesi duruyo bi düşünün derim![]()
Abi sürecin başından beri kendi isteklerini bir adım önde tuttuğunun farkındayım; buna sonuna kadar saygı duyuyorum ve katılıyorum. Lakin stoplar için galiba E30'larda mor stop diye bir mevzu vardı, biliyorsundur muhtemelen ama yine de aklına getiriym; senin arabaya yakışır bence...
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)