Bu kadar keyifli araba görmedim ben.
Binmiştim içine, böyle müthiş bi haz yok valla.
MaşAllah, Allah nazarlardan saklasın boncukları kankacım.
Bu kadar keyifli araba görmedim ben.
Binmiştim içine, böyle müthiş bi haz yok valla.
MaşAllah, Allah nazarlardan saklasın boncukları kankacım.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
vay arkadaş ne babalar varya keşke bizim pederde böyle hasta olsaydı inşallah ben oğlumun istediği bişeyleri yapmasına yardımcı olucam zamanında arkaya 2 hoparlör taktırcam diye canım çıkardı ikna edene kadar çok şanslısınız araçlar zaten harika kendi dünyanızı kurmuşunuz bir nevi allah kaza bela vermesin mutlu mesut yaşayın
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
aboo maşallah maşallah 41 kere.... Çok güzel yaaa bunları böyle orjinal ve temiz görebilmek süper birşey kazasız belasız saklamalar...![]()
-Mapped by Chare-
-By Chare VTS Spec-
-07 AKS 99-
okan maşallah cok güzel şirinler gibiler
allah nazardan pasdan cürümeden korusun bunları
bu arada pederleri kıyasladım bizimkinin ehliyeti bile yokkeşke arabalara meraklı olsa bize bitane 131 t stop saklasaymıs
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
gece gece.şimdi incem benim 124ün yanına sohbet etmeye başlıcam.özür dilicem kendinden![]()
böyle itinayla baktığınız ve bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
videoları özelden alsam nasıl olur.ben de benzin ibresine doğru yatırıyorum davalla ben de paylaşmıcam orda burda.hatta sadece kendim izlerim. sırf merak
![]()
![]()
![]()
TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)