Orj. jantları ile daha bir güzel olmuş taş gibi mübarekMaşAllah Allah kaza bela vermesin.
orjinal jantları daha bir asi olmuşmaşallah kazasız belasız...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Vay anaa uçan teneke tırt
Bu arabada artık bijon yok kabul ediyorum ne versen takıp takıştırıyor..Maşallah orjinallerde güzelmiş..
en pahalı en hızlı arabaya bin farketmez kimse senin aldıığın hazzı zevki alamaz allah kaza bela göstermesin MAŞALLAH
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Biraz zor oldu ama uğraştığımıza deydi
Sağolasın abim
Bijonlar yalama oldu zaten sök takSağol kardeşim...
ok by
Valla çok arabaya bindim gezdim ama bunun kadar haz vereni yokTeşekkürler
![]()
Selamlar. Aracınızın tarihçesi ve yarışçı kimliği gerçekten ilginç ve okunası. Benim tam olarak çözemediğim sahibi olduğunu otomobil 1978 model mi? Daha önce bir üretim yılına mı ait de '78 yılında memleketimize girmiş onu merak ettim? Bir de bu modellerin Supermirafiori versiyonları mevcuttu sanırım. "Super" modeli tek kapılı olanlar mıydı? Farklı yerlerde farklı bilgilerle karşılaştım. Biraz karışık yazılmış internet ortamlarında da. Sizin otomobiliniz fabrika çıkışı DOHC ise, 1.3 bile olsa Supermirafiori oluyor sanırım wikipedia'dan anladığım kadarıylaRuhlu ve tam anlamıyla İngilizler'in "Old School" tabir ettiği bir otomobiliniz var. Keyifli sürüşler diliyorum. Saygılarımla...
not: wikipedia linki (zaten siz de okumuşsunuzdur çoktan ama) yine merak edenler için şu bağlantıda:
Fiat 131 - Wikipedia, the free encyclopedia
Selamlar abim teşekkürler güzel yorumunuz için
Mirafiorilerin üretimi 74 ama 75 te dışarı satılmaya başladılar... İtalya harici 74 model bulmak pek kolay değil... Bizim aracımız 75 model 1600cc ohv motor... İlk sahibi almancı bir amcamız, 77 yılında TR ye geliyor ve 78 de babamın bir arkadaşına rahatsızlığı dolayısı ile satıyor. Araç bize geçtiğinde 90 yılının sonları gibiymiş. Babam aracı tamamen zorla alıyor ve bir arkadaşının zoruylada ralli tırmanma kros yapıyor araçla 5 sene kadar... 96 yılında tekrar caddeye çevirip yarış hayatına son veriyor. 90 yılından beri farklı farklı amaçlara hizmet ederek severek biniyoruz
bizim aracımız mirafiori cl olarak geçiyor... Orjınalinden çift far t stop... Ancak zamanında mirafiori stop bol olduğu için değişikliğe gidilmiş...
süper mirafioriler 81 yada 82 den sonra 4 kapı olarak üretildiler... 1400 TC 1600 TC ve 2000TC leri vardır.
Tek kapılar ise mirafiori L-mirafiori CL ve dirak olarak RACİNG (2000TC) olarak ayrılırlar.
Bir ara SEAT bile üretimini yapmış bildiğim kadarı ile sadece 4 kapıların...
O kadar çok çeşidi ve modeli var ki aklımda olmayan bir sürü ismi olanlar var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)