jantları görünce ne alaka yaw diye dedim kendi kendime.. yeni kasa doğan şahinlere yakıştırıyorum hatta tek geçerim ama bu arabada hiç olmaz gibi düşündüm.. sonra takılmış halini görünce g.t oldumsüper olmuş..
jantları görünce ne alaka yaw diye dedim kendi kendime.. yeni kasa doğan şahinlere yakıştırıyorum hatta tek geçerim ama bu arabada hiç olmaz gibi düşündüm.. sonra takılmış halini görünce g.t oldumsüper olmuş..
Gördüğüm en güzel mirafiori diyebilirim
Maşallah kazasız belasız
Aracı Murat131funclub'ı takip ettiğim zamanlardan beri biliyorum gerçekten nadir ve çok güzel bir araç.![]()
Son hali aşırı derecede güzel olmuş, bence bu saatten sonra bu şekilde binin ellemeyin.Kazasız, belasız.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
hacı kaç jant değiştin bee Allah için saydın mı ? Hayırlısı olsun ne taksan yakşıyo merak etme dostum...
bence ofsetli tenekeli hali çok çok iyiydi yada beyaz compotivelerle
Ateş etti... Bu mirafiori yi görünce tabularım değiştiemeğine sağlık abim
TechTurkeylere düşeceğiz seninle...
Azev daha hoş görünüyodu ama Spoon kadar hafif bi jant degil. Kullanımda farklılıklar yaratmışki böyle bi çözüm yoluna başvurmuşlar. 16 Spoonda iyice yayılcak piyasaya artık
Hani güzel kızlara derler ya ne giyse yakışıyo diye aynen öyle olmuş abiHayırlı olsun.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
aez leri kullansaydın bence, bundan çok daha ii durmuştu! birde artık bi jantta karar kılıp artık janta masraf etmesen Koray![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)