Şu siyah renkte ton ayırt etmek ne kadar zor ya ? Renk' e karar bile veremiyorsun hepsi Siyah hepsi koyu ama hangisi iyi onu nasıl çözeceğiz lanet olsun siyah' a benimde boyatasım var ama bende kararsızım TON konusunda![]()
Bu arada sanırım konuda hiç mesajım yok, Maşallah diyelim Mio candır ya keşke 2.0TC olsaymış ama kasası yeter Mio' nun![]()
yawrm f10 bmw'nin siyagına bı bak derım boya kodu vs. bılmem ama gece cok canlı duruyor
Ergin ORANLI
Farklı bir hava katmış araca.
Konuyu her açtığımda on sayfa geriden başlayarak konuya tekrar zevkle bakıyorum. Jant çeyizi olsunaraç olsun hepsi zevkli
Maşallah
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Arka cam karligi cok guzel olmus haci, tam ralli araci havasi vermis. Egsoz ucu ile ilgili ayni seyleri soyleyemicem, tam apachi isinerden bulduysan onu hoc yakismamis
![]()
Bursa da eskiden mor gibi renkte bir. Coupe 131 miafori mi bilmiyorum dolaşıyordu duruyor mu acaba?
Arka cam perdesi çok iyi olmuş, bende satmasaydım mutlaka takacaktım.
Stoplarını acilen sıfırlamak lazım elinde var mı bilmiyorum ama yeni spariş verdim 2 haftaya elime ulaşır, ihtiyacın olursa haberleşelim.
Bu arada Mirafiori krallığını sana geri verdim aramız bozulmasın hiç arayıp sormaz olsun![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Arabayı götürdün mü üni'ye?![]()
üni yılları geldi aklıma, yüzümde sabah sabah bit tebessüm oluşturdu yine bu araçlar, kurtulamayacağım herhalde![]()
bende son sene aracımı anca tamamlayıp üni'ye götüre bilmiştim![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Arka cam efsane olmuş, maşallah![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ajda pekkan gibi mübarekyaşlandırmıyorsunz koraycım
arka perde bencede cok güzel olmuş![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)