herşeyde bir hayır vardır dostum nasip buymuş ....
sana veya arkadaşına bişe olmadı ya gerisi mühim değil![]()
Eren sağol yavrum benim
Bende bir arkadaşın arabaylan takla attım
Arkadaşlar daha 2. günden arayıp sürekli sıkboğaz edince psikolojim bozulmuştu
Ben sonradan onları aramaya başladım
Para alamamakta var böyle anlatmıştık dinletememiştik
Neyseki orta yolu bulduk gibi birşey oldu ama bana baya pahalıya payladı 7500 TL para verdik ailemin yardımıylan arkadaşlara
Yani şunu demek istiyorum her kez bir değil
Ben onlara bir zarar verdim tabiki ama onlarda bana arabayı teslim etmişlerdi
zarar ortaktı
Sendeki durum artık normal karşılanıyor benim gibi çıkartan çok az insan var heleki şu parasız zamanlarda
Ölsün demişsin keşke ölseydi demişsin ama iyiki ölmemiş
Bu sefer bu herife neden arabayı verdin diye seni hapise atarlardı
Büyük geçmiş olsun büyük ders olsun
Selcuk'un kazadaki hayir arabayi satmasi Boylece ben ona saplayamayacagim ve oda huzur icinde uyuyacak![]()
maşallah diye bakıyordum fotoğraflara ta ki son fotoyu görene kadar, o sonu haketmemiş![]()
We’re the middle children of history...
yok abi o konu öyle değil bariyer aşmadım ben hatun vardı arabada kavga ediyorduk falan benimde lafım nettir dediğimin aksini yapmam son lafımı söyledim direksiyonu kırdım verdim kontrayı arabayı toprağa gömdüm))
ha kaza konusunda şunu söyleyeyim kazadan sonra benim yaptığım iyilikleri sunduğum fırsatları kimsenin sunacağını sanmam o sebepten dolayı şu dakika arasalar hayatını ben kurtaracak olsam gider bir tekmede ben atarım acımam kimseye şu saatten sonra ALLAH herkese elbet bir gün gösterir doğru yolu oda yaşar gelir aklı yerine nasıl olsa ALLAH'a şükürler olsun ki inancımız yerinde farklı şekildede çözebilirdim ama 3 kuruşluk insan için kendi hayatımı riske atacak adam değilim.
///RENAULTsport
PPRMotorsport
aracla yollarını ayırdıgın ıyı olmus parcası fln bulunmuyordu senden once sanırım gecen yaz yıne bunun gıbı bı kazası vardı sendemıydı deılmıydı bılmıyorum servıste gormustum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)