Hayırlı olsun kazasız belasız MaşşAllah
Maşallah, jantlar değiştimi tamamdır
Maşallah..
DTi
esinti Nickli Üyeden Alıntı Maşallah, jantlar değiştimi tamamdır jantlarımı seviyorum
wolrath Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun. + tuketım degerlerınız nasıl ? teşekkür ederim . ş.içi max 5,7 ş.dışı 4,1
.................................................. ...........
Güzel araba maşallah
1 numara cam filmi ve mühürlü app lerimiz
arkalar biraz daha basılmalı önler kıvamında olmuş maşallah az yakar cok kaçar
s2k Nickli Üyeden Alıntı Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi. Berkan Nickli Üyeden Alıntı tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım
nası basacaz
ideal olmuş maşallah toprak kazasız belasız ...
ı see dead people Barış R .
çok teşekkür ederim. arkalar için orjinal çıkma 6r yayı alıp kestirsem mi
Maşallah çok güzel bir araba ... Dijital klimaya geçiş kolaysa dijital klima çok yakışır içerinin havası değişir
değişmeler renk katmış
artık corc-i zamanı cdti
C2VTS Nickli Üyeden Alıntı Maşallah çok güzel bir araba ... Dijital klimaya geçiş kolaysa dijital klima çok yakışır içerinin havası değişir teşekkür ederim. dijital klima uygulaması kolay olmadığı gibi aynı zamanda da 1-2 bin lira civarında golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı değişmeler renk katmış teşekkür ederim
Maşallah uygulamalar çok güzel olmuş Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin
güzel oluyo aracınız maş. merak ettiğim blue motion paketin ön ızgara arka rüzgarlık dışında diğerlerdinden ne farkı var acaba ?
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın... Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları