öaşallah süper gözüküyor..
compomotive yakiştirdim ben sanki..)
kazasız belasız..
Çok tatlı bir araba maşaallah. Bence de orijinal kalsaydı keşke farları. Jantları çok güzel bu arada...
emeginize saglık güzel araç, piyasada kadetler çogalmaya başladı
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Hocam masallah mukemmel gorunuyo makinasana tavsiyem ilk olarak farlari panjuru orjinale cevirirsen cok daha sexy durur canavar, ayrica opel kadett gt/e versyonunun karburatorunu, atesleme sistemini kullanirsan makinaya tedindan yenmez, bide bu denli masrafi yapmisken bide gedrag coook yakisikli olur kanimca
makinan superdir 1200 motoru cok kiymetli bir motordur, o motordan deminde dedigim gibi gt/e parcalari kullanarak mukemmel bi guc elde edebilirsin!! He unutmadan kadett gt/e 1200 motor 2000 motor tokatlar alayina gider yani
![]()
bbm pin :2B244451
Valla ben 72'den sonra 89 senesine kadar olan opel motorlarina son derece guvenirim, karb. ve atesleme sistemlerinin ilkelliginden dolayi bi gunu bi gununu tutmaz ama bu motorlar cok buyuk guclere dayanabilicek motorlardir, dokum silindir kapagi olanlar super saglamdir, aluminyum kapak olanlarda dudak ucuklatan gucler uretir, bunu pek fazla kisi bilmez ama yakit ve atesleme sisteminden baska bisey guclendirmenize gerek yokkendi makinamdan biliryorum, her nekadar ceviz piston 2000 motor olsada duzenli calistiginda kafa tutamicagim makina yoktur
opel iyidir kullanmasini nazini bilirsen opel candir
ayrica opel kadett gt/e 1200 motorludur ama mukemmel bi spor arabadir
![]()
bbm pin :2B244451
Ben farları beğendim araçta çok güzel olmuş, maşallah
Onlar orjinal GT/E değildir sonradan GT/E ye benzetmedir yada orjinal GT/E dir fakat motoru değişmiştir.1.2 motorlu GT/E üretilmemiştir.
GT/E ler 1.6,1.9 ve sınırlı sayıda 2.0 olarak üretilmiştir.
Bu arabalar esasında emekli arabasıdır efendi spec kullanırsın senelere meydan okur buraya kadar sorun yok.
Ancak rekord2000 yazmışya "bu motorlar çok büyük güçlere dayanabilecek motorlarır" bunun yanlış olduğunu vurgulamak istedim.Ben a dan z ye orjinal GM parçaları ile topladığım ve sıkıştırmasını 8.1 e düşürdüğüm halde 1.2 ohv motorumda 0.8 barda piston kırmıştım,dayanmıyor ne yazkki.Yorgun savaşçı bunlar.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)