Valla dusununce ben rekord 1700 kullandim benim arabadan asaa kalir yani yoktu, rampalarda falan hissediliyodu fark, ekseri olarak commodore 3.2 kullandim o hayvandi gerci, ama duzde onada kafa tuttugum vardi kocaoglan'la yani!! Bu opeller ne ayak hocam karakterden karaktere giriyo namussuzlar adamina gore muamele yapiolar valla ya![]()
bbm pin :2B244451
Valla konu mindar olduda, mevzu opelden sapmadi neysekiEkleme olarak pek fazla biseye ihtiyacim yok zaten, 8 sene kadar evel motor rektefiyesi yapildiginda komple orj. parcalar kullanildi, bide ustamizin tavsiyesiyle yaptirmasin ve takmasina musade ettigimiz dereceli egzantrik mili var, zenith karburator' (2. Bogaz vakumludur) karburatorcumun el emegiyle memeler buyutuldu, bi sonraki kasanin distrubutorunu kullandik, zira butun bunlarin keyfi ve avantaji lpg takildigi anda son buldu
anlatmaya calistigim mevzu, cahil donemimizde sisirip orayi burayi patlatana kadar motoru skistirmakti
cok sukur bugune kadar motordan bisiler elimde kalmadi
![]()
2. Fotodaki turbo ne ole agazaten kadett okadar bisi
akil fikir service pack
vallahi nakit ve garaj gibi imkanlarim bol olaydi bunlarla doldururdum hayatimi net yani
![]()
Valla hocam 2 kere araba topladim kendime, olay su fena bi paran olucak sinirlarin olmicak birazda kafadan kontak olucan, emin ol ustayida bulursun parcayida bulursun, hic olmadi getirirsin, fakat km.de benzini 1 lira, lpg'yi 45 kr yakan arabama yakiti zor yetistirirkenanca bole azimin sulari aka aka izlerim baskada bisi yapamam
napalim bu sekilde elimizdeki butcelerle yapabildigimiz kadar yapmanin bile ayri bi zevki var..
Ama bu fotolardaki araçların motorları farklı,hepsi swap yani.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
çok güzel hocam rengi falan harika olmuş.
Eksik veya yapılcak daha yerleri var mı_? Yürüyen, motor, şanzuman gibi
Allah kaza bela ceza göstermesin
Siz "kadett 'lerin motorlarını bu hale getirip çok yüksek performans elde ediyorlar" deyince ben farklı anladım herhalde..
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
iç kısımla ilgili tedaylı bir temizlikten sonra resimleri paylaşmak istedim.
tek eksik teyp kaldı onuda alınca eksikler biticek inşallah.
son resimler biraz kötü idareedin
![]()
imza : melih tarancı...
Çok güzel olmuş elinize sağlık![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)