Güzel günlerde binmek nasip etsin Allah ;)
Printable View
Güzel günlerde binmek nasip etsin Allah ;)
:D vay arkadaş ya şu arabaya bak :D şöyle bi arabam olsa ÖLÜMSÜZ olurdum herhalde :d
ahh birde koltuk ısıtması olsa varya harbi çakılıymış makine kazasız belasız güzelmiş :)
hayırlı olsun aracınız kazasız belasız.bence hiç yay takmaya gerek yok böyle gayet güzel,böbrekler kaplanıp carbon bmw logoları takılsa yeter onun dışında sprintbooster ve yazılım ile keyifle binilecek bi araç :)
harika gerçekten =) kazasız belasız binersin inşallah =)
10 numara!!! maşallah allah kaza bela vermesin !
yolun bittiği yerdeyim :) harikaa bişey bu ya a5 lerdenden çokdaha güzel duruyo maşallh
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için herkese :)
Allah daha iyilerini nasip etsin sizlereAlıntı:
vay arkadaş ya şu arabaya bak şöyle bi arabam olsa ÖLÜMSÜZ olurdum herhalde :d
Aslında arka perde yerine ısıtma olsa iyi olurmuş :)Alıntı:
ahh birde koltuk ısıtması olsa varya harbi çakılıymış makine kazasız belasız güzelmiş
Yavaş yavaş yapıyım diyorum sonra bişi kalmayınca sıkılmıyım biraz böyle tadını çıkarıyım allah kaza bela vermezse zaten uzun süre benimle kalır bu araba :) en büyük hedefim şuan m3 aynaları en pahalılarıda onlar zaten :)Alıntı:
hayırlı olsun aracınız kazasız belasız.bence hiç yay takmaya gerek yok böyle gayet güzel,böbrekler kaplanıp carbon bmw logoları takılsa yeter onun dışında sprintbooster ve yazılım ile keyifle binilecek bi araç
Üff maşallah cok güzel
KAzasız belasız çok tarz araba maşallah
41 kere maşallah.
Maşallah kazasız belasız.. Ne doyumsuzuz arkadaş ,şu kombinasyondaki araca baktıktan sonra bile keşke e93 olsaymış dedim kendi kendime:)
Maşallah Allah kaza bela vermesinn kartopuna :)
Maşallah, çok şık , tü tü tü 41 kere maşallah :)
:) Çok teşekkürler Allah sizlere daha iyilerini nasib eder inş.
maşallah kazasız belasız
Maşallah çok güzel.
Tek sevmediğim yanı cam açma tuşlarının konumsuzluğu.
Maş.Kusursuz çok güzel.
maşallah çok güzel görünüyor... ah şu otopark sorunları olmasa, yollar adam gibi olsa da yerle bir araç binebilsek...
Maşallah çok iyi :)
Maşallah kusursuz araç kazasız belasız güle güle kullanın...
Herkese çok çok teşekkürler, kazasız belasız sürüşler.
maşallah müthiş duruyor ..
maşallah kazasız belasız...
araba yakalarsam muck muck der gibi durio :)) süper kazsız belasız.
ilk foto çok iyi. maşallah kazasız belasız.
Araç hakkaten muhtesemmiş bi arkımda 2007 si vardı çok boşdu bu hakkaten doluya benziyor Angel ve Plakaları yeter...
Kazasız belasız kullanın çok iyi
kocaman maşallah..
e92 lerin makyajsızlarıda çok iyi yenileri bir adım daha atlamış maşallah kazasız belasız
aracınız cok guzel duruyor masallah.. kazasız belasız binin..
maşallah kazasız belasız en sewdiğim kasa.... plakaları nerde bastırdınız??
Maşallah Ciddi güzellikte bir araç .Basık haliyle harika olacagından emınım.Kazasız Belasız sürüşler.
fotoğrafçıyı tebrik etmek lazım. kazasız belasız kullan kardeşim
Maşallah çok güzel :)
Çok teşekkürederim hepinize arkadaşlar :)
Plakaları İstanbuldan bastırdım sahibindende ilanı vardı istersen yollarım sana ama mühür yok bunlarda bence İzmirde yükselin yaptıgı plakalardan daha güzel.Alıntı:
maşallah kazasız belasız en sewdiğim kasa.... plakaları nerde bastırdınız??
Tebrik içinde ayrıca teşekkürler :D Fotoları ben çektim, yeni yeni bişiler yapabilmeye başladım.Alıntı:
fotoğrafçıyı tebrik etmek lazım. kazasız belasız kullan kardeşim
maşallah gerçekten kusursuz güzeliikte yalnız bencede hiçbişey deilsede çok açık bi cam filmi tamamdır kazasız belasız
Şuan için düşünmüyorum cam filmi eski arabamda ön cam dahil film vardı bundan da hevesimi alıyım duramam zaten çektiririm filmi :) teşekkür ederim.Alıntı:
maşallah gerçekten kusursuz güzeliikte yalnız bencede hiçbişey deilsede çok açık bi cam filmi tamamdır kazasız belasız
Biraz daha bassanız tadından yenmez. Masallah kazasız belasız..
Amin sagolun. malesef şuan için daha fazla basamam :(
Maaşallah çok güzel. İzmirde detay buluşması mı yapsak yeni araba şerefine :)