son nokta artık müthişşşşş.....maşşallah kazasız belasızzz....
Printable View
Sagolasın. Şimdi Denizlideyim ama yarına dönüyorum İzmire, bi organizasyon olursa seve seve katılırım. Zaten senin arabada da polisajlık bi durum yoktur biri iki wax atar muhabbet ederiz :)Alıntı:
Maaşallah çok güzel. İzmirde detay buluşması mı yapsak yeni araba şerefine
Teşekkür ederim :) Allah sana daha iyilerini nasip eder inş.Alıntı:
Sagolun tekrardan. Benimde iki favori koltuk rengimden biri bu digeride bordo olan bu ikisi bence kırmızıdan daha güzel duruyolar.Alıntı:
Bmw de en sevdigim koltuk rengi tekrardan masallah Allah nazarlardan saklasın..
Maşallah mükemmel ötesi en açık ton cam filmi yeterli olacaktır bence,güle güle kullanın.:)
Allah kaza bela wermesin maşallahı war. basınca daha güzel tabi orası tartışılmaz ama bölesi bile güzel..
Aracı dün Aydın girişindeki astim organize sanayini kavşağındaki ışıklardan geçerken gördüm :)
Cumartesi görmüş olabilirsin dogrudur Denizliden İzmire gidiyodum ama ben kullanmıyodum :) Dedemde Kuşadasına gitcekti arkalı önlü gideli dedik ama o benim arabayı aldı kapattı gitti otoban girişinde beni bekliyodu bende radar vardır diye basamıyodum dedemde tek kapıya binince gaza geldi çok begendim arabanı diyo :)
Bıraksam bana E250 cdi ı vercek alcak gitcek benim arabayı :D
masallah beyaz inci gibi. plaka da 10 numara bende AT gelenegi olmazsa alacagim plaka bu ya tnr olurdu :)
Benimde hayalimdeki araba coupe dizel..KAzasız belasız binmen dileğiyle...resimlerini esirgeme bizden :))
maşallah kazasız belasız sürüşler
maşallah çok güzel kazasız belasız
Benimde hep hayallerimde var hayirlisi bakalim.
İyigunlerde kullanin koltuk rengine hastayim masallah.
Allah nazarlardan saklasın kocaman maşallah :)
Aslında ben plakayı Denizliden almak istiyodum ama daha T lere gelmedigi için İzmir oldu ama istedigim oldu :) Teşekkürederim abi.Alıntı:
masallah beyaz inci gibi. plaka da 10 numara bende AT gelenegi olmazsa alacagim plaka bu ya tnr olurdu
Alıntı:
Benimde hayalimdeki araba coupe dizel..KAzasız belasız binmen dileğiyle...resimlerini esirgeme bizden )
Alıntı:
maşallah kazasız belasız sürüşler
Alıntı:
maşallah çok güzel kazasız belasız
Alıntı:
Benimde hep hayallerimde var hayirlisi bakalim.
İyigunlerde kullanin koltuk rengine hastayim masallah.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inş. :)Alıntı:
Allah nazarlardan saklasın kocaman maşallah
Allah kaza bela vermesin 10 numara 5 yıldız :)
allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin. bu jantlardan mı alsam bende. kafa karıştırdı.. bu arada ne diye geçiyor bu jantlar :) ayrıca iç döşeme saddle brown diye geçen kahve dakota galiba. rengi benimkine göre açık geldi..
aklım durdu desem yeridir bi araç anca bu kdar güzel olur yani allahım kaza bela vermesin çok çok iyi bi araç :)
kazasız belasız inşallah
,Alıntı:
allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin. bu jantlardan mı alsam bende. kafa karıştırdı.. bu arada ne diye geçiyor bu jantlar ayrıca iç döşeme saddle brown diye geçen kahve dakota galiba. rengi benimkine göre açık geldi..
Jantlar 19'' m spoke 313 diye geçiyo ben memnunum jantlardan performance serisinden. Senin arabya takarsan yayda gerekli olur gibi benimki bile yüksek geliyo bana :) Koltuklarda kahve dokato diye geçiyo faturada aynıdır seninkiyle ısıktan daha açık gelmiştir sana teşekkür ederim yorumun için hepimize kazasız belasız...
Alıntı:
aklım durdu desem yeridir bi araç anca bu kdar güzel olur yani allahım kaza bela vermesin çok çok iyi bi araç
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için Allah daha iyilerini nasip eder inş. sizlereAlıntı:
kazasız belasız inşallah
19'da çok büyük konfor sıkıntısı yaşadın mı :) jant numarası için de ayrıca tşkler. daha karar vermedim henüz.. :) ışıktan mı diyorsun şimdi.. hmm.. beyaz angellar bindikçe daha da hoş görünecek gözüne.. en can alıcı nokta bende o şekilde.. :) kazasız belasız sür inş..
maşallah çok şık, kazasız belasız işallah...
Güzel arac masallah...
Konfor mu oda nee :DAlıntı:
19'da çok büyük konfor sıkıntısı yaşadın mı
Alıntı:
maşallah çok şık, kazasız belasız işallah...
Teşekkür ederim hepimize kazasız belasız sürüşler.Alıntı:
Güzel arac masallah...
maşallah allah kaza bela vermesin.
Amin teşekkür ederim :) cümlemize kazsız belasız sürüşler.
beyaz mükemmel duruyor
kocaman bir maşallah. Çok güzel bir kombinasyon. Bence yaya bile gerek yok.
Maşallah, Kazasız belasız...
Çok sagolun teşekkür edrim :)
Küçük iki değişiklik böbrekleri siyah plastidip ile kapladım ve camlarada film çektirmiştim.
http://i1129.photobucket.com/albums/.../ilenmi1-1.jpg
en yakisikli e92 maasallah.
Sağolasın Tarkan abi sayende daha sert bakıyo artık :)
ooo tanberk masallah cok guzel duruyor kardesım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın.
ızmıre gelıyon bır aramıyon benı oyle olsun :(
Çok şık. Nazar değmesin.
e92 candir hele ki beyaz :)
Kazasiz belasiz kullanin .
maşallaahhh :) mükemmell ya :D kazasız belasız keyfli sürüşler :)