maşallah kazasız belasız
Printable View
maşallah kazasız belasız
Herkeze sagolsun bilgileriniz çok işime yarıycak...
muhabbete sonradan dahil oldum maşallahı var :) ömer kardeşimin arabasına bindim chip yazılım araca farklılık katmış benim araçta eibach helezon olmasına rağmen araç isteğim şekilde bir görüntü sergilemedi siyah asildir diyorum farklılık katacak bir kaç dokunuş lazım ömer kardeşimin aracına :) aramıza katıldı hoşgeldin kardeşim :)
Allah kaza bela vermesin...
Kazasız belasız inşallah bu arada hoşgeldin :)
Herkeze hoşbulduk. Daha dur samet dostlugumuz yeni başlıyor bilader.
arkadaşım hoşgeldin. maşallah güzel aracın.
eksoz konusunda bu şekilde doğru hoş durmuyor. tampon kesilerek biraz tampon içine girerse ve biraz body ile desteklenirse daha şık görünür kanısındayım. Açıkçası ben de böyle bir eksoz düşünüyorum.
önceliğimi filtreden kullandım. zaman içinde yay-eksoz işine gireceğim. O zaman yardımlarınızı bekleyeceğim.
acaba hangi akaryakıt istasyonu. benim yakıt tercihim shell 97 oktan.
97 oktan kullanmanı tavsiye ederim. Benim aracım dizel ben gtl den şaşman gtl 0 kükürt. Ayriyeten gtl teknonejisi açılımı . gaz hellojenleri var içinde yanmasını çok daha hızlandırıyor diyer yakıtlara göre. Yakıtı idael derece de kulanırsanız sabit bi şekişlde o zaman diyer yakıtların fiyatına göre daha az bi yakıt yakıyor bundan emin olabilirsiniz. Ama yok perfonmas istiyorsanız yakıt biçimide bi o kadar diyer yakıtlara göre artcaktır. Full save ve Vp power yakıtlarda ise Full save ekonemik için dir ortalama bir depo da 50 lt ve 55 lt arasında 1 lt yakın tasaruf saglıycaktır. Vp ise perfonmas yakıtıdır.
Benzine gelincede 97 yakmanın öneririm 2 oktan size az gibi gelebir ama 2 oktan açılımı %4 civarında perfonmas demektir. Shell bu ürünü f1 de deneyerek kendi özel 100 oktanla bunun arasındaki farkın %7 oldugunu görüyor perfonmas istiyorsanız 97 kullanın derim. Yağ içinde 5-40w veya 5-30 kışın 5-30w yazında 5-40 kulanmanızı öneririm . Bu hellix 5-40 ile 5-30 ferrari kendi araçlarında kullanıyor.
bu tarz bir tamponla cift cıkıs cok daha iyi olur.
http://img688.imageshack.us/img688/2909/img0192jpg1.jpg
yada bununlada arka taraf hos duruyor
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...nHXftX3h1vS1FA
jant ve yayla isi tamamlarsın
İlk fotoda ki GT 308 onun fiyatı yaklaşık 800 ile 1200 civarında diyer pluas paketse hoşuma gitmiyor . Önerirlerin ve emegin için teşkr ederim .
egsozları hemen hemen dırek cıkartın hıc guzel olmamıs.öndeki kırmızı ledide cıkartın.aracınız guzel masallah allah kaza bela vermesın ama egsozlar ve ısıklara acıl el atın
aracımı sıfır aldığımdan beri 97 den şaşmam.:icon_tup: Bir sefer 95 aldım yanlışlıkla ve aradaki farkı çok iyi anladım.:icon13: yağ 5-40 yaz-kış şaşmam:D
Maşallah kazasız belasız...
sadece tavsiye ettim ile de ince yağ DERSEN ORASI AYRI O ZAMANDA 5 30 ÖNERIRIM
hemşerim arabanın maşallhı var gerçekten ama şu egzozlardaki kırmızı ayrıntılar işi bozuyo bide öndeki kırmızı ledler bi jant bi yay xenon tamamdır :)
bence olmamış :o ama maşallahı eksik etmeyelim kazasız belasız işallah :)