Samedin araba 5.5 yaptı eibach var onda o kadar bastı halde daha araba yüksekte . 3 Ay sonra vizelerden sonra benimkinede 5. yaptırcam inş.
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
arkadaslarin dediklerine bende katılıyorum, ekzoslar ve ön kırmızı led hos durmuyor acıkcası...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Amerikan park modulu sipariş ettim . Sametde var baya bi hoşuma gitti. Birtek sıkıntım var yazılımdan dolayı arabam duman yapıyor geçenlerde soktürdüm dumanı baya bi azaltı onu düzeltmenin bir yöntemi varmı ?
ömer konyada bi osman uzta varmış orjinal yay amortisörle bas arabayı ben baya namını duydum adamın ama tanışmak nasip olmadı,bende satılmazsa öyle bişi düşünüyorum çünkü![]()
artık corc-i zamanıcdti
Kendim shell bayisiyim milletin agzında makara oldugun için yazılımı kapatırdım petrollu degiştir dedi herkez onun için söktürdüm arabam 110 lik ken 132 beygire ulaşmıştı tork hatırlamıyorum yanlaz çekişte ve yakıta baya bi artış saglamıştı...
Hoşgeldin kardeşim bazı arkadaşlar kendini nasıl hissederse her ortamı ona benzetir 3,5 yetmez benim arkadaşta var 3,5 da kestirdi biraz tatmin edici oldu fakat sizin çamurlukları dolduracak 18'' jant lazım yoksa ne kadar düşsede yandan belli etmiyor kendini rotçu osmanın yanı na git o halleder...
Sagol kardeşim zaten niyetimde öyle. Bu arada şahin hastalıgım var senin aracı görüyorum baya bi şık. allah ım kaza bella vermesin
hoşgeldin, arkadaşların tavsiyelerine bende katılıyorum, kazasız belasız..
///
E36 3.20 Coupe
Hoşbulduk.Ben senin Honda yı bi yerden çıkaracam ama . Samet in arkadaşısın demi o gün tanışmıştırdı . Öyle hatırlıyorum.
maşallah, ufak dokunuşlarla biraz daha güzelleşebilir...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)