Saolasin kardesim.
Printable View
Saolasin kardesim.
hayırlı olsun. kazasız belasız
hayırlı olsun yakında bi takım kurarız :) bu arada egzoz yapınca çok tatlı bi sesi oluyor, downpipe+cat back sonda Remus :icon_tup:
Maşallah kazasız belasız...
hayırlı olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Hayırlı olsun, kazasız belasız. Yaz gelmeden ilk işin intercooler olsun, minicik koymuşlar bunlara nedense.
hayırlı olsun kaasız belasız sürüşler
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
Hayirli olsun,gule gule kullanın kazasız belasız maşallah
Aynı turbodan benim aracımda var ve benim intercoolerım GTC'ninkinin 3 katı falan. GTC'lerin garip bir şekilde intercoolerları standart. 2.0da da aynı intercooler var. Yaz gelsin bir iki sıktıktan sonra aracın sıcaklık değerlerini kontrol ettiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın.
Cooler bu havalarda zaten sıkıntı yaşatmaz. Ama yazın İzmir'de iki sıkmadan sonra 80 dereceleri geçiyordu arkadaşın intake. Benimki 60'larda geziyordu o sıralar. Sonradan ic değiştirince 40-50'lerde gezmeye başladı maksimum :)
Ekranın büyükse aşağıdaki linkteki şekilde gizli menüye girip görebiliyorsun harareti falan. Fanı 102 derecede açıyor o biraz yüksek değer ancak yapacak bir şey yok.
Opel Astra H secret menu - YouTube
Kesinlikle harika bir araç diyebilirim. KKTC'de bir çok kez binme ve kullanma fırsatı yakaladım. Hayırlı olsun , iyi seyirler dilerim :)
hayırlı olsun güle güle kullanın...
hayırlı olsun