Saolun arkadaslar.... Guzel keyıflı bı arac. Tek kapı olmasına ragmen ıcı genıs. helekı cooper dan sonra 3 oda 1 salon gıbı gelıyor :D + olarak yakmıyor dıyebılırım....
@VoodooRush saolasın dostum.
Printable View
Saolun arkadaslar.... Guzel keyıflı bı arac. Tek kapı olmasına ragmen ıcı genıs. helekı cooper dan sonra 3 oda 1 salon gıbı gelıyor :D + olarak yakmıyor dıyebılırım....
@VoodooRush saolasın dostum.
vxronline iyidir ;) recete belli kac bg istiyorsun ondan bahset :p
hayırlı olsun
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan :)
cooler a enjektor derken ? su püskürten sistemlerden bahsediyorsan gerek yok. son susturucuyu oval alırsan sesi istediğinde kesemezsin HKS tipi alırsan kafan agırdığı susturucu tak , bende remus var 60 lık cok nadirde olsa arada takıyorum baya baya ses kesiliyor. neredeyse çıt çıkmıyor. turbo back yapacaksan ve gündelik kullanacaksa ya vanalı bi egzoz al yada susturuculu bi model bak, megan racing perf + sağlarmı bilmem youtube da remus ve milltek ağırlıklı videolar var Nurgburrig Editionların orj remus cat back ile satılıyordu. O yuzden bende remus tercih ettim tavsiye ederim.
Opel`in en cok hosuma giden araci diyebilirim.Iyi gunlerde kullanin :)
Son susturucu oval derken onlarinda sustucusu var faskat merak ettigim performansi + mi yoksa - mi etkiledigi. Birde dedim ya istanbulun polisi egzosu gordugunde kitleme pesinde, en azindan orj. Gorunumlu egzosta bsi diemez.
Bu opellerle ve turbo araclarla bende bilgi 0 :D biraz basini agriticam gibi gozukuyor.
Millet yeni yeni Gtc ye gecmeye basladi, eskiden bilirdiler fkt piyasasi yok die alan olmuyordu. Smdi kosebucak dolmaya basliyor.
ovallerede susturucu varsa o zaman güzel :D hatta link varsa güzel bi markanın alabilirim gerçi yaptırılırda dert değil :) Bu arada GTC yi ilk gördüğümde sene 2005 di Bursa otoshowda ,hayatımda bir arabanın götüne bu kadar hasta olmuştum. O zamanlar öğrencydik tabi Hayaldi benim için Şimdi çok şükür kullanıyoruz 1 seneyi aşkın. Ayrıca fazla olmamasıda bence çok büyük bi avantaj ,elini sallasan şirokko megan kup :p GTC turbo bursada olsa olsa 2 tane vardır benımle birlikte :)
Vtec i sattıktan sonra cooper almasaydım gtc alacaktım fakat turbo olanını bulmak dertlıydı.... Arada 5 aylık bır cooper s deneyımım oldu :D Helekı ondan sonra opel ın ıcı dedıgım gıbı cok ferah gelıyor... Bende önden gorunusune bayılıyorum :D
Egzost ıcınde satılıklar bolumunde vardı sanırım bırtane... Gecen gun gormustum.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
Tesekkur ederim kardesim.
maşallah kazasız belasız...