Depoyu bitirince tam rakamı söylerim bakalım ne çıkacak ben de anca tahmin yürütebiliyorum şimdilik. Çok az bindiğimden de az yakıyor gibi gelmiş olabilir
Jantların boya kodu Standox 205110
Jatnların modeli Stilauto ESA
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Uras,boyandıktan sonra çok güzel olmuş sarı ve gunmetal uyumu süper.
Bijon kapaklarını aynen dediğin gibi araç renginde yaparsan harika olur.
Aslında 50 yanağa düşsen çok konfor kaybın olmaz ve daha güzel gözükür,45yanağa geçtikten sonra 50'nin ne kadar konforlu olduğunu anladım
6litre nasıl yakıyorsun yawfabrika verisi zaten 9.4,bende one yakın bazen üstünde yakıyordum.
Maşallah jantlar yakıştı...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Maşallah bu renk hiç görmemiştim yada dikkatimi çekmemişti. Güzelmiş. Jantlarda yakışmış güle güle kullan.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hayırlı olsun jantlar çok yakışmış Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Hepinize teşekkürler arkadaşlar
Özgür, 185/55'leri daha yeni aldım beni masrafa sokma, 3 seneye falan düşeriz artık 50 yanağa :P
Bijon kapağı bulursam boyayacağım da sağda solda tanesi 2.5 lira diyor, tamam tanesi çok para değil de, yedeğiyle medeğiyle 20 tane alsam iyi para ediyor ha. Artık ebay yolları taştan galiba yine bana.
Arabaya o kadar az biniyorum ki daha doldurduğum depoyu bitiremedim. Eski arabamla aynı mesafede depo durumu aynı gibi. Bunun deposu 1.4 106'dan farklı değilse tüketim de ona paralel bişey çıkar diye 6nın biraz üzeri dedim, yarım depom kaldı onu da bitireyim net rakamı söylerim ama 9 da değildir yani![]()
maşallah sarı renk pek içimi açmıordu ama jantların rengiyle takılınca off dedirtti.. allah kaza bela vermesin..
Teşekkürler arkadaşlar.
Tüketim güncellemesi yapayım, 39 litreyle 550km gitmişim. 100km'de 7.1 litre yapıyor. Bunun içinde rollingler, son hız denemeleri ve ufak tefek gazlamalar var. Tam anlamıyla ekonomi kassam 6.2-6.3 yakarım muhtemelen.
Maşallah kazasız belasız janlatlarla daha da güzel durmuş![]()
corsa ararken bu arabanın sahibiyle ben de görüşmüştüm, çok temizdi, gittim bir sürü corsa baktım, kız arkadaşım sarı taksi gibi vs. diye caydırdı beni, oysaki müthiş güzel bir renk. hayırlı olsun.
allah kaza bela vermesın harıka duruyor.benım su ana kadar gordugum en temız duzugun araclar corsa bu kasada ya adamlar hıc mı bınmemısler zamanında napmıslarD: bu arada km kac?
öncelikle aracınız hayırlı olsun. sırf bunun için üye oldum desem yeridir hocam. aynı teypten bende de mevcut. aux girişi yapmak istiyorum sizinki gibi. herhangi bir döküman vs var mı elinizde ya da resim paylaşma şansınız var mıdır? yardımcı olursanız çok sevinirim.
kazasız belasız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)