valla teyzeden de typer ıda gördüm ya ölsemde gam yemem artık ya valla ben olsam çek garaja brandala dursun :) maşallah allah kaza bela vermesin
Printable View
valla teyzeden de typer ıda gördüm ya ölsemde gam yemem artık ya valla ben olsam çek garaja brandala dursun :) maşallah allah kaza bela vermesin
maşallah süper.tr şartlarında altın gıbı valla
Masallah iyi denk getirmişsiniz bu 40 yılda anca olur. Kazasız belasız..
Teyzenin arkadaşlarında ne var onu araştırmak lazım:D:D
maşallah kazasız belasız
arkadaşlar bide arabanın o sessiz pıtır pıtır haliyle bile gidişini görseniz eminim hepiniz şok olursunuz..
teyzede amcada çok tatlı Allah uzun ömürler versin:)
sizede araç hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın ağız tadıyla...
araba tam müzelik harika yani bu aracı alan teyze we amcayada tebrikler..
maşallah kazasız belasız. bu şekilde binin bencede
selim rol için çağırdığın amca ile teyzenın paralarını vermemişin hala benı arayıp duruyolar bundan sonra bidaha yardımcı olmıcam kardeşim sana 3 kuruş fazlaya satayım diye bir sürü oyun yapıyosun olmuyo böyle kardeşim fake fotoraflar falan
bu arabayı ben yalarım bee :D maşallah allah kaza bela vermesin çok şanslıymışsın.
Masallah 41 kere cok guzel,cicek gibi ALlah kazasiz belasiz agiz tadiyla binmeyi nasip etsin,hayirli ugurlu olsun :) teyze ve amcaya gonulden tebrikler :)
maşallah x41
Tekrar herkese teşekkürler Allah hepimize nasip etsin böyle araçları ins hepimiz kazasiz belasiz ağız tadiyla binip gazlariz ins saygılar...!
Kanka rahatsizim Napiym dayanamıyorum böyle boncukları görünce :D 1 aydır kapısında yatıyordum kanka olsun o kadar teyze zaten gözüm kaldı diye verdi yoksa yine vermiyodu yalvar yakar aldım kanka..
Benim huyum kanka o araba olmayınca bahçe bahçe samanlık samanlık geziyorum şükürler olsun kalbimiz temiz buluyorum iste kanka :icon_tup:
Sagol kanka senin velette fena..
Masallah ya herkese nasip olmazzzz