Maşallah Allah kaza bela vermesin
Printable View
Maşallah Allah kaza bela vermesin
maşallah ALLAH kaza bela vermesin
ben bu arabayı söylediğimde çok bilmiş arkadaşlar tr de bilmedigimiz typer yok hemde 2005 hiçyok dediler,bütün hepsinin kodları var bizde dediler buda kapak olsun burdan o typercı arkadaşa.....maşallah aşırı temiz bi araba güle güle kullanın :)
Şuan bittiğim andır abi ne yaptın sen böyle bir güzellik olur mu ya :) Allah kza bela göstermesin 41.000 kere maşalalh her yerini nazar boncuguyla doldurun :)
Maşallah ya, Allah agız tadıyla bindirsin, km' nasıl ? :)
maşallah ya çok harika bir araç bulmuşsunuz
ozellikle stock halde kadran videosu falan çekebilirseniz ben stock kalmış typer olmadığından gidişini merak ediyorum :D
Teşekkür ederim dostum sagol evet öyle deniyo ama eminim 2 3 tane daha çıkar biryerlerde hatta ve hatta bitane daha var bildigim telefonu var o bir sene oldu bu kadar olmaz yani artık ben utanıyorum aramaya o çok inatçı 54 yasında ilk sahibi hiç evlenmemiş gemici bı Abi'm 23 binde gümüş 2005 baskada bişey demiyorum :D
bu akşam çok rahat bi uyku uyucam :D kapakçı yeğenim benim yakışır stock tayyarı hafife almayın çok bilmiş arkadaşlar haberiniz olsun.
Sorma dostum mücadelemi it gibi oldum kapılarda :D ama değdi en son o sevinçle resimler çekildi teslim aldığım gün Hanım'da merak etti o kadar uğraştın bakiym su arabaya diye resimleri gösterdim önce bosaniyoduk nerdeyse :D:D vay efendim sen o kadına nasıl sarılırsın ya bı dur Hanim durum böyle yok efendim olamaz ya dedimki sarılmak ne kelime ben onu sırtımda taşırım dedim :D zar zor anladı muhabbetide yırttık dul kalcaktim bu tayyar yüzünden ya neler atlattık kolay olmadı benim için ama değdi :icon_tup:
hayırlı olsun oncekı plakası neydı acaba aracın
Hayırlı olsun kazasız ßelasız Kocaman MAŞALLAH :D
2 aracada kocaman maşallah bindik gördük zaten bidaha stock tayyar göremeyiz heralde allah daha iyilerini nasip etsin.