Maşallah kazasız belasız. Benim sorum motoru kim topladı?
anladım. egsantirklerle rolantide problem varmı? bide ustanızla tanışmak isterim 110 makinayla ilgili sorunlarım var.
Egzantriklerle tabiki düzgün bir rölantimiz yok derecesi yüksek olduğu için bildiğiniz üzere ama aracın stop etme gibi bir olayı yok yani. Ustamız 60 yaşında emekli yani bu işleri artık yapmıyor sadece arada rica edince yardım ediyor anlıyacağınızSorunuz varsa pm atın bana ben bildiği birşeyse sorar geri dönebilirim isterseniz ?
![]()
Legen...wait for it...dary!
yahu takip edıyorum süreklı, ne bilim biraz daha motor resmiyi canavarın resmiydi falan paylaşsanda karnımız doysa olmazmı yahu![]()
bbm pin :2B244451
Dün gece havanın güzel olmasıyla yaptığımız ufak operasyonlar
Ufak sorunları hallettikten sonraki 2-3 videomuz (karbüratörlerde hala ayar yok egsozdan 1tl lerin uçtuğunu görerek spec)
W114 W115 Upgraded Engine 2nd Gear Try - YouTube
W114 W115 Upgraded Tunnel Sound - YouTube
W114 / W115 Upgraded Engine Tunnel - YouTube
yeni videolar süper ellerinize mersonun ciğerlerine sağlık peki karbüratörler ne zaman ayarlanacak?
ayrıca hoş bi egzos sistemiyle allahım sana geliyorumla birlikte wu tu tu tu! duyarmıyız![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
fena maşallah.
Maaşallahımızı peşinen söylemiştik, yenileyelim.
Bir sorum var; w123 kasa m102 motorda enjeksiyona geçiş kolay mıdır? Var mıdır enjeksiyona geçip sorunsuz kullanan bildiğiniz? Siz neden enjeksiyona geçmediniz de karbüratörde kaldınız. Bir w123 alsak, MS ile sorunsuz yürütülür mü? Yoksa m102 pek bu işe uygun değil mi?
Bizim enjeksiyona geçmeme sebebimiz hem orjinalliği bozmama hani restorasyon baabında hem el yordamıyla yaptığımız için hemde gerek projesiyle gerek parçasıyla çok zor bi iş.Enjeksiyona geçenler tabiki var ama dediğim gibi uğraşmak gerekiyor.Birde mekanik enjeksiyon var bildiğim kadarıyla.Yapılmayacak şey değil ama dediğim gibi uğraşmak lazım.Tavsiyem en güzeli orjinal bırakıp weber koyup binmek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)