güle güle kullanın müthiş duruyor![]()
bütün iyi dilekleriniz için allah razı olsun. allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.
sunroof için baya bi beklemem gerektiğini söylediler.
evet general oto. güzel bi tanıdık vardı işimizi çok hızlı bi şekilde halletti sağolsun. satış temsilcisinin adını vereyim yardımcı olacagını umuyorum.
şans desek yeridiraklımın ucundan geçmiyordu böyle bi araç. 1 gün içinde kredi, peşinat vb işlemleri hallettik direkt aldık. Hala şoktayım
![]()
sunroof diye sticker çektir tavana , cok yakışıyor![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Hayırlı olsun.
Ön tampona halat bağlama aparatını niye takmışlar?
Okumadan imzalamam.....
Maşallah kazasız belasız...
Hayırlı olsun,Kazasız belasız maşallah
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Tüm iyi dilekleriniz için ALLAH razı olsun.. ALLAH Herkezin gönlüne göre versin.
Bakalım ileride nası bişiler yapcaz
Teşekkür ederim.
inanın onu ben de bilmiyorum. o gün soracaktım ama araya başka bişiler girdi aklımdan gitti![]()
Salı günü gelse de aracıma kavuşsam![]()
1.2 TSI Comfort mu?
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
122 hp ? 160 hp ?
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
18 cok yakar be guzel kardesım.17 e koy kafan rahat olsun 18 de araba cok agırlasır gıtmez bıle.17 ıyıdır. 5 bijonlu scirocco jantı cok yakısıyor jettalara ben elantraya bıle ondan taktırmayı dusunuyorum o derece hoş bı jant.ıllakı gormussundur gormemıssen googleden bakmanı onerırı muthıs derecede yakısıyor.allah kaza bela vermesın cok guzel duruyor aracın.sıfır kokusunu cek ıcıne![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)