Aracımı dün itibariyle teslim almış bulunmaktayım
1 senedir çalıştırılmadığı için güvenemedim kurtarıcıyla götürdüm.
Araç 1989 model herşeyi tamamen orjinal.
5.8L 210 hp V8 Benzinli
Araç otomatik vites, cruise control mevcut.
Kokpit üzerinde 2 kişilik yatak, 4 kişilik masa, ön sağ ve girişteki koltuklar 360derece dönebiliyor, WC, banyo, lavabo, no frost buzdolabı, en arkada 2 adet tek kişilik yataklar ve gardroplar, tv için anten sistemi var.
Aracımın ısıtma ve sıcak su sistemi LPG ile çalışıyor 100 lt lik bir LPG tankı var.
Ayrıca tavanda bulunan güneş enerjisi sistemi ile sıcak su yazın LPGsiz çalışabiliyor.
Soğutma sistemi tavanda bulunan klima ile işlev görmekte.
300lt wc için, 300lt duş ve mutfak lavabosu için pis su tankları,100lt içme, 300lt kullanma suyu için tanklar var.
220w elektrik ve temiz su için bağlantı noktaları var. Jeneratör mevcut.
Aracın bugün akülerini söktüm(3tane var). Yarın elektrik ve motor ustasıyla beraber bir marşa basmayı deneyeceğim sonrasında e-bay den krom jantlar sipariş edip, döşemeleri değiştireceğiz, yavaş yavaş çıkan eksik noksanlarıda tamamlar gezmeye başlarım artık.
Aracı CarrefourSA eski yatırım müdüründen aldım herşeyiyle 4x4lük bir araç olduğunu söyledi, tek sıkıntımız 100 kmde 25 lt yakması![]()
Güzel bir dizel motor bulursam eğer bu motoru söker kayınpederin nişan hediyesi olan bu canavara takarım
![]()