rs ruleZzZz...maşallah ibrahim...
buda filitre-egzoz-ınlet polished ve superships li RS ile grafik karşılaştırması.
kırmızı ve tonları benim araca ait. mavi ve tonları diğer rs e ait.
![]()
Sadece 2 araca air değilmi bu grafik. Biraz karışık geldi bana tam çözemedim :S
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bu egri photoshop urunu, eksenlerın referans noktaları aynı yerden baslamıyor. 2 egrının de orjinalini koy Ibrahım boylece nasıl bırlestırmıssın anlasılır. Senın dynonun orjınal egrısınde guc egrın 7200 kadar gıderken bu ıkısını bırarada cızdıgınde nasıl kesılmıs 6500 de ılgınc. Tahmınım chıplınınkını kendınınkı gıbı mı lanse edıyorsun nedır![]()
hatta ben el atayım bu senın egrı
bu alttakı de benım arabada egzantrık ve yazılım yokken kı halı.
İkisini photoshopda daha duzgun birlestiren gonullu varsa bakalım tekrardan.
Bir de senin dyno cıktısında olculen motor gucu hesaplanan motor gucunden yuksek cıkmıs ?
clioRS, senin RS te çip te var mı?
direk superchip demekki pek işe yaramıyor RS lere, ibo schipli RS i de geçtiğine göre, ben bunu anlıyorum bu sonuçta...
walla schıp sadece bunda degıl dıger arabalarda da aynı haltı yapıyor kabaca drivability iyilestiriyor. Alt devir torkunu yani
egriler dogru duzgun birlestirilse aslında schiplinin alt devirde yuksek oldugunu gorursun.
Ha benim fikrimi sorarsan schip iyi mi elbette hayır o yuzden custom a gectim zaten.
evet eğri photshop ürünü. ıkı grafiği üst üste koydum.
üsteki resmi transparanlastırdım alttkıyle bırlıkte ıkısıde gozuktu.
ıkı grafıkte de güç-tork-hız değerlerinin sayfa ustunde yaptıg kesık cızgılerle olusmus kareler ust uste olduguna gore birleştirmeyi doru yapmısım.
ben arabamı kagıt uzerınde lanse etmem. bilen biliyo asfaltta ne yaptıgını.
sitede photoshoptan iyi anlayan arkadaşlar el atar umarım.
olculen motor gucu :155.6
hesaplanan motor gucu:173.3 bu kısma tekrar bak alper abi.
ayrıca bunları ozelden de cozebılırdık.
yalanla hıleyle hurdayla ısım olmaz.
Bugün denendi görüldü kendinden çok daha güçlü 3 hatta 4 aracı geçti ibo ve herkesin takdirini kazandı.. Ben tekrar helal olsun iboyada aracınada diyorum...
Dynoda ikinci kez çıktığı ve biraz daha güçlü olduğu çıktıyı unutmuşuz..
Burdan çok rahat söylüyorum atmosferik aynı ayarda ve turbo birçok aracı geçer
(Not: typerımın yokluğunda gıral oldun alırım anahtarını)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)