Maşallah, Harika duruyor boncuk valla.
sağolun arkadaşlar
eyvallah görkem. evde takılmak için sırasını bekleyen parçalarıda takınca daha güzel olacak inşallah
kaputuda sökecem tabioda carbon olacak
![]()
maşallah kazasız belasız motorun temizliği çok güzel yapılmış
super...la aralikta gelcm parcalari sokup getiriyim de karbon kaplayalim, kofte ismarlarim![]()
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Karbon güzel yaa. Hızlandırılmış şekilde carbon fiberden parça yapma ve hazır parçayı kaplama dersini kaç saatte verebilirsin.Hem başkentimizide görmüş olayım.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Maşallah kazasız belasız çok güzel...
Yeni bir D.I.Y. (kendin pişir kendin ye) işlemiyle daha karşınızdayız
aylar once mehmet arkadaşımdan aldıgım alt-ust emme manıfollarını kaan arkadasımıza yollayıp portlarını açtırmıştım.
tabi direk alıp takmak içime sinmedi.illa kurcalıyacam biyerini
şu portları bi polishleyımde oyle takayım dedım
işlem bekledıgımden zahmetli çıktı.birazda işlerin yogunlugundan 4-5 ay ara vermek zorunda kaldım. ve bıraz vakıt bulunca bugun bitirdim polish işlemini.
ne kadar işe yarayacagını takınca gorcez
Bunlar kaan ın portları açıp bana gonderdıgı halleri.(Alt emme)
Bunlarda benim zımpara ile portların içini zımparaladıktan sonraki halleri.
Karşılaştırmalı halleri
daha sonra hırdavatçıdan aldığım keçeli mop u taşlama makinasına takarak keçeleme işlemi yaptım.
Bu şekilde son kalan pütürler de yok oldu.
Vee son işlem metal cilası kullanarak parlatma
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)