maşallah harika duruyor ama klima havalandırmalarını işgal etmeseydiniz keşke bide kadran video yu koyarsanız bide yapılan işlemlerle kaç hp oldu aracınız bide stock kaç hp bide tekrardan maşallah![]()
maşallah harika duruyor ama klima havalandırmalarını işgal etmeseydiniz keşke bide kadran video yu koyarsanız bide yapılan işlemlerle kaç hp oldu aracınız bide stock kaç hp bide tekrardan maşallah![]()
Dr.Ecu AntaLya
teşekkürler
teşekkürler amin cumlemize
teşekkür ederim konsola koysaydım çirkin duracaktı en uygun yer havalandırmalar hem konsolun bütünlüğünu bozmadı hemde estetik durdu havalar biraz düzelsin hemde bir kaç eksiği kaldı onlarıda tatmamlayıp video eklerim orj 255 hp yapılan işlemlerle tahminim 320 -350 hp arasındadır diye düşünüyorum
teşekkürler
afıyet olsun ıslaklar kavurmalı kasarlılar =) nası ıyı mı ben hıc yemedım de =)
Life is just a dream on the way of death!
maşallah sıkı duruyor .
merhaba mehmet ben hamza kültür kolejinde lise hazırlıkta beraberdik o zamanlardada aynı araba tutkularımız vardı.bende panoramik cam tavanlı kırmızı polo gti aldım 2 ay kadar oldu.bende bi gün buluşalım hasret giderelim senle.Eski günleri yad edelim
araciniz cok temiz we guzel duruyor gule gule kullanin masallah. bnmde aracim 320 330 hp civarlarinda da merak ettim aracin hic 0-100 ve 100-200 degerlerini olctunuz mu??
teşekkürler
olum salça olma konuya
ewt bahsetti banada hacimli bir a4le tanıstım dedimüsait bir gün görüşürüz inş. bende 5. etap kanlıcadayım
hayır malesef ölçme fırsatım olmadı bu hafta kısmetse benzin pompası ile rs4 valve takıcam yazılımıda guncelletip ölçucem inşallah
Kardeşim tekrardan maşallah,yenilikler var mı yaptın mı birşeyler daha S3'e? Konuşamadık bayadır.![]()
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)