Mustafa hayırlı olsun güle güle kullan.
Printable View
Mustafa hayırlı olsun güle güle kullan.
Teşekkürler Şükrü'cüm :)
Yazmiyim yazmiyim dedim ama dayanamadım :) Öncelikle hayırlı olsun abi... Araban eminim gayet harika olucak, fakat lütfen siyah olmasın ya... Spawn a renk katalım derken bi siyah s13 daha oldu şimdi:) Kaputunuzun altı çiçek gibi ama siyah olması fotoğrafta çok sığ gösteriyor aracı.. Blogu takipteyim;)
Mustafa abi, Doruğun da dediği gibi, jantlarda yaptığın gibi parlak canlı bi renge kaplasa/boyatsan arabayı çok daha iyi olacak bencede :)
Ama farklı (ilk) bi renk bekleriz senden :p
Hayırlı ugurlu olsun s14a projenizide cok yakından takip ettim bu projede de cok yakın takipteyim her gun blogunuzu acıp bakıyorum :) s13 projesinde bana da önderlik ediceğinizi düşünüyorum yakında s13 sahibi olucam inşallah :)
Blog'u güncelledim arkadaşlar. Artık açı kitimde var :)
Yeni arabam – S13 topluyorum ! « driftdays
hayırlı olsun abi s14 gibi gün geçtikçi bişiler eklenir bunada :)
ya mustafa şu coilleri ne zaman veriyosun bana:D:D:D:D
Mustafa hayırlı olsun abi, ama gözüm emektarı aramıyor değil :(
Tampon tamirat zamanı !
JDM Fix ! « driftdays
Hehehe :)
http://driftdays.files.wordpress.com...317_140313.jpg
Güzel çalışma olmuş :D kardeşi çalıştırmak cabası :)
hayırlı olsun...
Bu sizin açı kiti bana bir fikir verdi. Direksiyon turu değişmedi halde daha çok açı veriyorsa düşük direksiyon hareketlerindede aracın direksiyon turu düşmüş olmuyor mu. Quick Rack gibi. Aracıma göre Quick Rack yok. Böyle birşey yapabilirim aslında.
İsmi karabatak tarzı bişey olsun abi, direksiyonda baya döner olmuş:)
Bu arada Melih güzel işçilik çıkarmış ama hakkını yememek lazım :D
yeni aracınız hayırlı olsun bol bol şanslar la hayırlısı ile hazırlarsınz aracınızı :)
Pazar drift sonrası ;
Yeni S13 hakkında yorumlar « driftdays
Hayırlı olsun abi.