Mustafa boyatmayı düşünüyor musun?
Simli kötü gözüküyor
Printable View
Mustafa boyatmayı düşünüyor musun?
Simli kötü gözüküyor
Hayırlı olsun=)bi ara benimde ilgilendiğim bir araçdı =) allah kazasız belasız sorunsuz binmek nasip etsin =)
hayırlı olsun kazasız belasız.
Arabayı satıyorum arkadaşlar , detaylı bilgi için arayabilirsiniz ; besyuz otuz iki 636 65 93
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 78824408
Planlarım değişti.Aslında değişmedi , zaten yumuşak bir araba istemiyordum. Bu denk gelince aldım , ama alt takımı , koltukları vs vs bu kadar günlük bir araba ile mutlu olamayacağımı anladım. Bu S13 parçalamak için çok temiz . Bu yüzden bunu satıp kötü bir S13 alacağım.
Planım da şu ;
Sponsor Ol ! « driftdays
inş bi ana sponsor bulursun. kolay gelsin.
cidden sanslıymıssınız.. guzel arac... kazasız belasız keyıflı surusler.
İlk sponsorumu buldum arkadaşlar :)
hayırlı olsun mustafa...
Hayırlı olsun abi, bunu satınca bi canavar toplarsın artık :)
Bunu satınca amacım ucuz bir S13 alıp trafikten çekmek.Rollcage'li bir araba yapacağım.
Motor redtop sr20det normal sr20det'e yakıt tüketimi olarak fark varmı?
Birde şuandaki ortalama yakıt tüketiminizi öğrenebilirmiyim ?
Saygılarımla
Hayır yakıtlar aynı. Ortalama 0.40- 0.60kr arası yakıyor.
Aracın motoru satılıktır arkadaşlar. Özellikle S13 sahiplerine tavsiye ederim.
http://www.techturkey.com/forum/modi...s-vs-full.html
Ben yine farklı bir şey peşindeyim.
hayırlı olsun...
Beyler arabayı trafikten çekip yarış arabası kıvamına getireceğimdir.
Bu sebepten iç aksamda şimdilik kapı içleri ve ön konsol/devir saati hariç HERŞEYİ satıyorum.
Aklınıza ne gelirse , koltuklar , trimler vs vs sorabilirsiniz.Parça başına fiyat verebilirim.
bunu satıp baska bir s13 almıyacakmıydın birde SR20DET mi olacak yoksa baska bir ciğermi takıcaksınız ...
Bu araç ile devam edeceğim.Piyasaki S13'ler anlamsız paralara satılıyor.Aldıktan sonra ne kadar sorun çıkaracağı da belli değil.
Motoru da değiştireceğim.Hacimli bir motor düşünüyorum.
diğer projeleriniz gibi bunun da sağlam olacağına şüphem yok allah hayırlı sponsorlar ve hayırlısıyla toplamayı nasip etsin