jantdan önce stopları komple kırmızı yapmalısın bence rc stobu gibi güzel olur maşallah kazasız belasız..
AP Type-R
bu rahatlığa alıştıktan sonra 17 ve üzeri jant seni çok üzerrönü biraz basıp cc takarsan gerçekten çok hoş olur
![]()
maşallah kazasız belasız...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
207 RC jantı diyorum hala. 206 RC jantı yakışmaz bence.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kırmızı yapmamı söyleyen birkaç kişi daha var bunu uygulayacagım sanırım.
Evet spoiler cok güzel duruyor. Piyasa biraz durgunlassın suan yeni oldukları için spoiler ücreti baya yüksekDüşmesini bekliyorum anlıyacagınız
Keşke banada denk gelse 206+ Bir kaç kez gördüm coilover falan takan vardı far karartan vardı. Jantlısı nasip olmadı görmek
Aracı bayanda kullandıgı ıcın 17de gercekten balon falan olacagını dusundugumden 16 ideal diyorumCC jantını herkez öneriyor bulursam ilk fırsatta deniyecegim.
Teşekkürler
207RC jantı hangisi yahu dün aksamdan beri bakıyorum cözemedim. 206RC güzel durmuyor.
Bu arada Low is a lifestyle 206+/206 | Facebook jantlara bittim bilgisi olan varmı acaba? Çok tatlı duruyor ya. RC için yoruma gerek yok zaten![]()
207 GT jantıda olur. Benziyor 207 RC jantına.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bunlara bakıyordum bende zaten![]()
207RC daha güzel duracak bence. 206RC dısarda duruyor cok
Evet ikiside birbirine benziyor. Hangisini daha kolay bulursam onu alırım
TeşekkürlerApp düşünüyorum bakalım kısmet.
kazasız belasız massallahı var
1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)