Valla bizde düşünüyoruz ikinci el bitane 2011 model 20binde var comfort serisi abs yolcu hava yastığı falan yok diyolar doğrumudur bu sıfırı full olarak varsa onu almak daha mantıklı tabi urban versiyonu varmış
Valla bizde düşünüyoruz ikinci el bitane 2011 model 20binde var comfort serisi abs yolcu hava yastığı falan yok diyolar doğrumudur bu sıfırı full olarak varsa onu almak daha mantıklı tabi urban versiyonu varmış
''BLACKEVO''
Doğrudur. Sıfır almak daha mantıklı bence 2k tl falan farkedıyor arada sıfır araba farklıdır tabi. Comfort-Envy-Urban seklınde envy full olanı urban ozel tasarımUrbanlarda fazla bırsey yok fakat fıyatları farklı envy almanız en mantıklısı olur. 2011'de envy versıyonu araclarda kronık hata oldugundan dolayı ben comfort aldım memnunum
![]()
teşekkür ederim bilgiler için comfortlarca abs yolcu hava yastığı olmadığı doğrumu peki bitane 2011 model 22binde buldum comfort 19.500tl yaptırdım fiyattıda nasıl sizce
''BLACKEVO''
maşallah ..
207 jantı guzel olur. ama onden 2-3 cm daha basılsa sahane olur![]()
kes gitsin adaşmaşallah aracına. jant diye bağırıyor, hiç olmazsa kapakları sök bence. teneke spec gez
Maşallah kardeşim.
enough ?
bence 206 cc jantı çok hoş olur maşallah
maşallah kazasız belasız
çok iyi duruyor bende anlam veremedim çamurluk arasınaama 207 rc jantıyla o ara kapanır ve nokta olur diye düşünüyorum
kazasız belasız..
ömer 5 kol doğan jantı diyorum başkada bişey demiyorum ciddiye al bak tek olursun tek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)