maşallah guzel duruyor kazasız belasız..
maşallah guzel duruyor kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Araç çok düzgün maşallah
daha farklı seçimlerle daha güzel olabilir..
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
yolda gordum masallahı var adam arabaya almadı bızı![]()
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
ıspartada senin arabanın jantından rengine lipine herşeyiyle aynı araç var ondan sdü demi okuyorsun dedimbugün o aracı tekrar gördüm 32 plakaymış kusura bama
![]()
Konuyu güncelliyelimm
Aracıma kompe 51lik düz boru 60lık my racing egsoz takmıştık sesi çok güzeldi fakat araba istediğim gibi gitmiyordu sıkıştırma hiç yoktu ve oem çıkışlı ss yapalım dedik başından beri vag cı arkadaşlar söylüyordu sıkıştırmayı sever vaglar diye sözlerine uyduğum iyi oldu arabanın gidişini çok değiştirdi hemde polis amcalar bakımından kafamda rahat artık 3500rpm geçmediğim sürece ses yok
Bi süre sonra şanzımanım yağ kaçırmaya başladı,şanzımanı indirdik ustam açtığı zaman içi pek hoş bi durumda değildi,yeni şanzıman aramaya başladık ve az kullanılmış gti şanzımanı buldukbirebir uyum sağladı indirmişken şanzımanı baskıyıda değiştirdik vites atma aralarımda uzadı örneğin eskiden 4.vites 160 gibi keserken şuan 175 180 gibi kesiyor
egsoz ve şanzıman işlemiyle arabanın gidişinde ciddi fark oldu yakın zamanda kaliteli bi filtre ve kitiyle daha da güzelleşcek inşallah
Yeni şanzımanımız temizlik öncesi
Temizlik sonrası
oem sisli sinyal takımı arıyordum almanyadan sipariş vericektim sağolsun Tay Tay abim hediye ettifotoğraf net değil sipariş verdiğim parçalarım geldiğinde parçaları takıp yeni fotoğraflarını çekicem
1 ay içinde gelicek parçalarım
Klima açma kapatma yerimiz kırıktı onuda ebay'den bulmuşken aldım
sağ cam indirme kaldırma düğmesi bozulunca aldığım arkadaşlar golf 3ün bulamamışlar golf 2nin takmışlar ebay'den golf 3'ün düğmesinide bulunca aldım.Tek eksiğimiz jantlar kaldı yakın zamanda onlarda değişecek inşallah
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)