o kadar beklemiyodum ama ciddi güzel bişi geldi direksiyon demin arıyolar beni yok direksiyon ayrı arabayı ayrı satarmısın o direksiyon bize pahalı gelir aman direksiyonu almasak 1 lira düşermisin dedim gapat olum gapat sen beni danıman![]()
o kadar beklemiyodum ama ciddi güzel bişi geldi direksiyon demin arıyolar beni yok direksiyon ayrı arabayı ayrı satarmısın o direksiyon bize pahalı gelir aman direksiyonu almasak 1 lira düşermisin dedim gapat olum gapat sen beni danıman![]()
ı see dead people
Barış R .
Abbaov.Çok işiniz var, gerçi gördüğüm üzre 2. aracınız o zaman uğraşması zevkli olur diye düşünmekteyim. Hele Rıdvan gibi yardım sever dostlar varsa etrafınızda
![]()
Instagram: mutusgarage
Bi kefeni eksik gerçekten çok uğraştırıcak
hadı hayırlısı ...parca dolmus ıcı
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Sıkıntı büyük ama sierra sevgisi daha büyük sanırım.
Ne diyelim kolay gelsin.arkadan iter fordların zevki başkadır.
kolay gelsin son halini bekliyoruz.
bugun baya bi mesai harcadık .
pert sierra , ben , ome_rs ve joker frid .serkanda güya arıcaktı alerer de geldi ama uyumaya gitti panda.
![]()
yardımlarından dolayı rıdvan ömer ferid ve yarım saate geliyorum diyen 6 buçuk saat sonra gelen alerere teşekkür4ü bir borç bilir uygulamanın devamında da bugün kü gibi keyifli geçmesini dilerim
ı see dead people
Barış R .
Allah kolaylik versin bu tarz isler cok zevkli oluyo sabir istiyo tabi bitmis halini cok merak ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)