aracının maşallahı var emre :) cok beğeniyorum
:)
jantlar kaç inc gözümde benim arabada güzel durur diye canlandı :)
Printable View
aracının maşallahı var emre :) cok beğeniyorum
:)
jantlar kaç inc gözümde benim arabada güzel durur diye canlandı :)
yeni meganı seviyorum ya helede coupe leri yılan gibi araç.yalnız sankim çok basık :)
bi ara karızmamı performansmı konusu vardı al işte karizma ama 1.5 dizel az yak takıl bi chiple:D
Çok teşekkür ederim :) jantlar 18 şuan bende hayal ettimde lagunayada yakışır gibi geldi :)
Teşekkür ederim evet biraz fazla basık ama görüntüsü için değer. :)
Hergün anadolu- avrupa yakası yapıyorum köprü trafiği dahil ort. 5.1 litre :)
köprü trafiğine girme kızıyorum :D
Maşallah asalete bak..
Aydın'da okuyorsun sanırım sürekli gördüğüm bir araç ciddi anlamda iyi görünüyor maşallah kazasız belasız sürüşler..:)
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
Vay vay fotoğrafçılıkta gelişiyo yavaş yavaş:D:D insan arardı söylerdi foto çekilcez deseydin keşkeee=)) kazasız belasız kardeşim güzel fotolar olmuşş..bidaakine beraber çekelim ama:D
bak sölemesi benden sen buna deve kes.vallahi maşallah.
maşallah gerçekten emeğinize sağlık kazasız belasız
bence bu meganın reklamında özel efektleri kaldırın ışıkları kaldırın bilmem ne tarzı bi reklamı varya orda kesinlikle bu araç oynaması lazımmış:p: d
Maşallah. Kazasız, belasız günlerde kullan inşallah. BBS'ler ve Coilover ile çok hoş olmuş. Tam tadında. :) Güle güle kullan.
Teşekkür ederim. :)
Evet aydında okuyorum teşekkür ederim. :)
Eheheh çok teşekkür ederim. :) Amin.
Teşekkür ederim bugün ufak bir nazar çıkarttık :)
Kanka ayıp ediyosun erolada yazdım arkadaş geldi bagajda makina varmış çekelim dedik. :) Fotoğrafçılık pek iyi değil işte idare ediyoruz. Teşekkürler. :)
maşallah güzel görünüyor..
masallah dıyelım cok guzel...
Masallah cidden super duruyor kazasiz belasiz surusler
2-3 defa Avcılarda gördüm şansa yayaykdım ben canlı canlı çok daha güzel duruyor maşallah...
gerçekten çok güzel maşallah
yeşilköye gittiğimde gördüm ben çok basık usta ya :D
rengin maşallahı var basıklıkta cok ıyı
kullanmakdan tek zevk aldıgım arabadır.. Allah kaza bela vermesin.. bu arabanın bende yeri ayrıdır. renoyu sevmem ama her zaman şans getirmiştir bana :D
çok güzel :icon_tup:
resimlerde araçta bir o kadar güzel kardeşim allah kaza bela vermesin
çok şık, basıklığı çok yerinde olmuş. kazasız belasız, maşallah.
Teşekkür ederim :) Genelde haftanın 3-4 günü avcılarda oluyorum bir daha denk gelirsek tanışmak isterim.
Teşekkür ederim bir türlü tanışamadık zaten. :)
Amin abi çok teşekkürler , gerçekten kullanması inanılmaz zevkli sanki go-kart yapıyomuş gibi hissediyorum kendimi :)
Teşekkürler :)
Amin teşekkür ederim. Fotoğraf çekme konusunda daha çok acemiyim inş. daha güzel fotoğraflar gelecek :)
Teşekür ederim. :) Amin.
Araç çok güzel gerçekten . Jantlar on numara olmuş ama ön lip ve marşpiyeller siyah olsa daha güzel olur kanaatindeyim .
bu jantlar çok yakışıyor megane coupeye maşallah :)
Maşallah emrecim aracın mermi mermi Allah kaza belalardan cezalardan korusun :) yılbaşında senle ceza yemiştik otobanda 2012 nin ilk cezasını :D
Bir ara görüşelim senle benim frenler için kafayı yicem hala halledemedim.
süper ya kazasız belasız bayılıyorum bu modellere
Bu jantin megana gidecegini hic dusunmezdim masallah
Amin teşekkürler :) O gün iyi kurtulmuştuk ama o yediğimiz cezaya razıydım ben :)
Numaram olması lazım sende ara görüşelim tabi , o gece kalabalıktan hiçbirşeye bakamamıştık. :)
Amin teşekkür ederim. :)
Maşallah bu ne güzellik..kazasız belasız....
geçen hafta aracı ataşehirde gördüğümü sanmıştım tam ama plakası sch mi ney öle birşey çıktı :D
maşallah kazasız belasız işallah...
Maşallah ch ler rengi ilede ayrı bir agresiflik katmış her zaman kalbimin bir yerinde Reanult sevgisi vardır :D