Amin teşekkür ederim. :)
Teşekkür ederim , ben hiç görmedim sch plakalı olanı ama arada gitmediğim yerlerde seni gördüm diyolarda acaba benzerimi bizim aracın :D
Teşekkür ederim. :)
Printable View
ya bi kere denk geldim ben ama o günde işim vardı baya uzak kaldı ataşehirde buluşuldu sanırım
neyse o zmn bu taraflarda buluşulursa toplanılır :D
Maşallah kazasız belasız
Maşallah çok iyi Allah kaza bela vermesin bence fotolar iyi mekan seçimi kötü başka bir mekanda o fotolar bomba olurdu:)
Abi tahmin ediyodum millet arıyodu seni kadıköyde gördüm falan diye ben şimdiye kadar bir kere gittim kadıköye arabayla :D Araştırmaya başladım çok merak ettim valla :)
Amin teşekkür ederim , hafta sonu hava güzel olursa farklı mekanlar ararım :)
Maaşallah kardeşim ne kadar taklidi olursa olsun emin ol by gibi durmuyodur
Hocam motor nedir?
Bibuçuk dizel
Kardeşim Allah kaza bela vermesin 10 numara canlısını da biliyoruz aracın şahane şahane :D
maşallahı var temiz hali çok güzel duruyor gerçekten :) genelde avcılarda görüyorum queens civarlarında güzel araç
istediğim gönlümdeki düşüklük bu ama hanımın kullanacağını düşününce sadece hayallerde kalıyor.Araban süper kardeşim satmana üzüldüm...
Emre aracın çok hoş olmuş:icon_tup: Allah kaza bela vermesin kardeşim
maşallah yakışıklı olmuş çizgisi çok güzel bi araç zaten :) arkada spacer mı var acaba yoksa et den mi öyle duruyor
masallah ch'ler yakismis
araba çok hoş duruyor gerçekten sanki biyerden tanıdık gelio bna ama nerden tanıdığımı çıkaramıorum arabaı :))
Teşekkür ederim eğer bayan kullanıcaksa büyük sıkıntı :) Bakalım hayırlısı ben tok satıcıyım :)
Amin. Çok teşekkür ederim. :)
Teşekkür ederim önler 8.5 arkalar 9.5 ofset birde arkalarda 2.45 taban var ondan dışarıda duruyor :)
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim istanbul aydın üniversitesinde okuyorum belki oralardan tanıdık geliyor olabilir. :)
rengi çok güzel bi kere maşallah allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin farklı olmuş..
10 numara olmuş.maşallah
Maşallah yakışıklı olmuş :) Güzel seçimler ;)
Basarili megane..
Florya da mi okuyorsun?
Maşallah efsane olmuş :)
Maşallah çok güzel duruyor, zevkli adammışsın vesselam.
İstanbul'da o kadar yerde iken sürebildiğin için de ayrıca tebrik ediyorum:D
çok güzellll
:) :) :D
Ahhh o sizin güzelliğiniz danke şön :D