çok güsel maşallah bu aracın ekürisi antalyada senin avatardaki arac oda çok güsell
Kanki maaşallah şimdi herşeyiyle bitti süper görünüyor artık sana da benm koltuklardan ayarlama zamanı geldi napcan döşemeyle uğraşıp kaplatmayla orta kırmızı kenarlar siyah monzadan yapıştıralım gitsin...ayrıca ekran konusunda da benm dediğimi yapacaksn eninde sonunda saati de iptall et komple düz olsun orası cıkıntıları olmasn daha canlı duracak. hayırlı sürüşler...
Masallah cok hos olmus aracın,orjinal stop diyorum bende..
p.s jantlar orjinal racerwheel mi yoksa replikamı?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
arabanın fotoğraflarını görmüştüm daha önceden mustafa göstermişti.. rengi çok güzel olmuş maşallah.. ama ekran we jantlar benim hoşuma gitmedi kusura bakma.. kocaman konsola 7" ekran takmamak garip geldi bana.. ayrıca kaanın ekran idareten takıldıhawalar biraz düzelsin daha macunlanıp mat siyaha boyanacak..yani bence o daha güzel
sen de bi 7" alıp ona dönüş yapabilirsin
serdar abi yeni aracın hayırlı olsun görmek bu guneymiş..![]()
göze batanlar ilk olarak jantların krom galiba onlar krom olmasaymış dha güzel olcakmış.
ön cama da film çeksen on numara olur..
stoblar kesinlikle değişmeli ledli olanlardan takmalısın..
dikiz aynaları neden boyasız anlamadım acilen boyanması daha iyi olur
deniz kenarındaki foto ise harika ellerinize sağlık..ordu ya geldiğimde görüşmek dileğiyle![]()
saolasın kardeşim, jantlar krom deil hayatta takmam krom jant hic sevmem hijoin markasının deisık bı kaplaması bıraz parlak duryo okadr, ön cama fılm cekınce maluum karadenız yagmurda devmlı buğu yapıo o bakımdan cektrmedım, stoplarıda 3d ler daha fazla hosuma gıdyo ozellıkle onlardan taktım, dikiz aynalarıda parlak siyaha boyattım kırmzı olunca bana gore cok toparlak duryohersey zevk meselesi anliican, orduya gelince bekerim..
kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)