Allah razı olsun,cumlemize kazasız belasız tşk ederim :)
yok bi ince temizlikti bu conem :) tanırmısın sahibini ? maşallah efe çok fena cidden,korkuyorum ben ondan reis :D
Printable View
şimdi deil şimdi deil bi blok ondan sonra kork :D
maşallah allah kaza bela vermesin
Maşallah kanka hayırlı olsun renk çok iyi:icon_tup:
siyah alan kafama edeyim diyorum böyle kırmızı fena2 leri gördükçe :D
maşallah, gerçekten müthiş görünüyor.. nazar değmesin :)
Hayırlı olsun abi.. Konfordan kastın donanım galiba, çünkü orjinal süspansiyonlarının ep3'e göre çok sert olduğunu duymuştum :D
tam anlamadım ama eyw,tşk ederim :D
sağol kardeşim,tşk ederim :)
donanım çok farklı tabiki...ep3 e göre biraz sert bir süspansiyona sahip doğrudur ama uçurum yok desem yeridir ( anlamak zor da diyebilirim ) ama içeride hiç ses yok buda benim için kafi :)
hahahah amin,eyw kardeşim tşk ederim :D s2k dan sonra crv alıp emekli olmayı düşünüyorum.nsx tam bir hayal ama :p:D
Alim,Allah razi olsun cok saol hepimize yeter bu red :D:D
Senin planlar daha guzel kardesim,sonrasini tahmin edemiyorum bile,Allah gonlune,gonlumuze gore versin kardesim :) ama erhan ihtiyarini hizlandiralim biraz :D:D
Fazlasiyla iyiler :)
selçuğum bu ihtiyar halimle evet bi ara biraz hızlanmam lazım
:D:D:D
ali , sırada s2k var kardeşim nasipse , makineler aile içinde kalsın bence , ona göre rota çizelim :):)
yaa o değil de şu erol'un jantlara bi operasyon mu yapsam? 16" orjinal o.z. mi onlar? yaşlandım artık gözler de iyi görmüyor..
:D
abi honda alcağımız zaman direk sana başvurcaz maşallah allah kaza bela vermesin araya bitane fransız megana sıkışsada seriyi tamamladın tekrar kazasız belasız
Bu kırmızılar iyi yürümüyomuş diyolar ? Doğrumudur :P
Allah kazadan beladan korusun. R/C gibi duruyor kırmızılar cidden.
tşk ederim :)
bir an önce cnm bnm :D s2k yı buldum bulcam az kaldı :) erolun jantlar ozda oda bugün satılığa çıkardı arabayı muhtemelen öylece satacak erhancım :)
hehe megane ilk önceydi sonrası hondalar geldi kaancım :) Allah razı olsun saol kardeşim :)
yapınca göreceğiz valla cumhur :D amin çok tşk ederim serhattanda sendende bayağı faydalı bilgiler edindim :)