Bildiğiniz üzere eski aracım 04 AD type-r ı sattım arkadaşlar ve geldik honda serisinin 3. sünedünde 08 Müd-r ı teslim aldım
alım satım işleri biter bitmez aracı detaylı temizliğe soktum,6 saat kadar temizliği ile uğraştık ama değdide içi dışı motoru tiril tiril oldu...araca şimdiye kadar hep stock binilmiş ilk sahibinden 30.000 km de olup,arka bagaj kapağı 30 cm kadar ve arka tampon boyası harici kaza boya değişen parçası yok...donanım ve özellikleriyle gayet tatminkar bir araçmış FN2 Type-r...aracı babamın üzerine aldım dolayısıyla bildiğin dededen type-r oldu
kasko bedelinde gayet iyi bir indirim oluyordu ( aracın kaskosu 640 tl ye yapıldı ) buda maddi yönden avantaj sağladı biraz
çok şükür hem istediğim renk hemde istediğim özellik ve km lerde arabayı almış oldum,plaka vs işlemlerini başlattık.Araca şimdilik injen filtre,ince cam filmi ( koltukların kırmızısını korumak amaçlı ) duruma göre ilerleyen zamanda 3.5 hr yay almayı düşünüyorum.
Allah hepimize hep istediğimiz arabalara binmeyi nasip etsin tabi kazasız belasız günlerde.,maşallahınızı eksik etmeyin arkadaşlar,yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden tşk ler
geleneği bozmayalım eski araçlarım;
98 Model Vti VT 555
04 Model Ep3 Müd-R AD 5528
08 Red R dan birkaç taze görüntü,ipone çekimi oldu biraz,profosyonelleri yakında inş![]()
ilk alıp proservise gittiğim an
temizlik anı
temizliğin bitip artık binebilirsin anı
![]()