Güzel proje, güzel anlatım. Tebrikler, keyifle kullanmanız dileğiyle.
Printable View
Güzel proje, güzel anlatım. Tebrikler, keyifle kullanmanız dileğiyle.
söyliyecek tek laf yok, hatta yazıcak bilebişey bulamadım :) ellerinize sağlık.
çok güzel. sizin konsolda da harika durmuş böyle stok bir görüntüsü var :)
neden tek EGT probe taktınız? silindir başına bir tane takmak daha hassas bir takip vermez mi?
Konuyu o kadar keyifle okudum ki. Bilgi paylaşımınız anlatımınız çok iyi. Hobi olarak böylesine işler çıkarmak... Tebrikler :)
soğutma açısından (WI) söylememiştim. herhangi bir silindirde knock olduğu zaman EGT yükselmesi ile gözlemlemek mümkün; bu tip bir gözlemi nasıl değerlendirirsiniz?
yoksa ECU'dan gelen knock sensor bilgisini esas alırım şeklinde mi düşünüyorsunuz?
Onun için ayrıca bir Vuruntu Uyarı sistemi yaptım.
http://www.techturkey.com/forum/5653773-post24.html
Gerçekten çok güzel bi proje herşeyiyle,söyleyecek pek fazla bişey kalmıyor tabi bizim açımızdan :)
maşallah
Maşallah cok guzel bir proje olmuş. Kazasız belasız sürüsler.
Maşallah ellerinize sağlık ..
Paylaşımlarınızı büyük bir keyifle harf atlamadan okudum, tek kelime ile harika :) Aracınızın diğer projelerinde gelişimini böyle detaylıca ifade ettiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim :)
Verilen bu emek karşısında yapılacak tek şey saygıyla karşısında :icon_rule:icon_rule:icon_rule
Aziminizi taktir ediyorum,gıpta ederek konularınızı okuyorum finansal özgürlüğümüzü elimize alınca umarım bu tip işlere kalkışıp başarabilirm bende. :) Azminiz ve başarınızın devamını dilerim. Kolay gelsin.
elinize sağlık tebrik ederim
Maşallah kazasız belasız... Allah kaza bela vermesin çok güzel bir proje olmuş elinize kolunuza sağlık
Maşallah kazasız belasız
Ellerinize sağlık gerçekten çok imrendim :)
Tebrik ediyorum.Büyük emek..
Aracın heryeri emek.. evlat gibi olmuştur o şimdi evlat sevgisini bilmediğimizdendir belkide :)