Teşekkürler,
Tamponu Bostancı'da Ahmet Usta yaptı, sağolsun.
Teşekkürler,
Tamponu Bostancı'da Ahmet Usta yaptı, sağolsun.
Arka kısmı farklı açılardan çektim, nasipse aksilik olmaz ise yarın difizör mat siyah oluyor..
![]()
Mesut merhaba,
Alışılmışın dışında olduğu için beğenmedinAlışınca bunu da seversin
Sevgiler
Ön kısmın yeni fotoğrafları 4. Sayfada ( Tıklayın )
Arka kısmın şimdilik son hali de aşağıdaki gibidir, cam üstü spoiler veya bagaj üstü spoilerde de bir siyah dokunuş yapıcam, karar aşamasındayım.
![]()
maşallah ön arka çok güzel ama bagajla oynanmasa sanki daha sade duracak gibiymiş
artık corc-i zamanıcdti
Arkadaşlar teşekkürler,
Bagaj iptali bu kasa da çok sık yapılan bir uygulama değil..
Orjinal bagaj kapağım duruyor, hani çok sıkılırsam onu takarım ancak; alışkın olmamamızın verdiği değişimler yaptım, haliyle biraz garipsendi
Ancak; arka tarafa yapılacak bir kaç dokunuş bence görüntüyü çok farklı yapacak.. Özellikle bagaja gelecek Logo ve belki kanat veya cam üstü spoilerin mat siyaha boyanması arkaya biraz hareket getirerek bütünlük sağlayacak..
İlk etapta difizörü beyaz bıraktım, çünkü görmek istedim nasıl olacağını, ancak; arka kısım çok beyazlanınca difizörü mat siyaha boyattım, şimdi iyi ki boyattım diyorum..
Bu arada egzos bugün geldi, 100 'lük çıkışı olan egzosuda takınca arkada görüntü daha iyimserleşecek.. Birde Benen 'in kırmızı çeki demirini aldım, onuda arkaya mı önemi entegre edicem bilemedim![]()
Bu kadarla kalmıyor, aynı stopların siyahımsı olanı da elimde mevcut, belki onu yeniden değerlendirebilirim. Birde yeni stop projesi var, her şey yolunda giderse ilk ve tek bir uygulama olacak. Ancak; onun biraz zamanı var..
İnşallah daha güzel olacağı inancıyla yola devam![]()
söyle net bir foto olsa; bagaj üstü spoiler siyaha boyanıp cam üstü spoiler iptal edilse bence çok daha güzel olar![]()
arka tarafta tek yakışan şey stoplar olmuş
zevk meselesi , kazasız belasız
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Arkadaşlar teşekkürler..
Bu arada arka kısma bir dokunuş daha , bakalım fark edecek misiniz ?
![]()
eksoz yakışmış hatta ben yazılanların aksine arabanızı gerçekten cok begendim....alt difüzör kısmı siyah olunca gercekten daha yakışmış ama bence bagajın üstündeki spoileride siyah yapıp plakayıda siyah cerceveli beşiktaş baskı şeklinde yaparsanız cok daha tamamlayıcı olur arka kısımda... Maaşallah
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Teşekkür ederim,
Bagaj üstündeki spoileri siyah yapma fikrim olgunlaştı, büyük ihtimalle mat siyah yapıcam..
Plaka için fikirde güzel, siyah olacağından bütünlük sağlayabilir.. Önce bir photoshopda deneyip bir bakayım![]()
Dün aracı seyir halinde iken trafikte gördüm.Düşünüyorum düşünüyorum ne tarafta gördüğümü hatırlayamadımSis park geziyodunuz.Hatta arka tamponuma kadar yaklaşıp silme makasla solladınız
Gece ön taraftan iyi duruyodu ama bende arka tarafı beğenmeyenlerdenim.Orjinal olsa çok daha güzel durur kanımca.
Edit: HatırladımAltunizade oto pazarı karşısında saatt 10 gibiydi.
Alp Bey merhaba,
Dün 10 gibi MecidiyeköydeydimBaşka bir araç olabilir mi ?
Cam tavan görünümü yapılarak aynalar elden geçti
Abartı olmayacak şekilde çok küçük kırmızı dokunuşlar olacak..
![]()
arka tarafı bilmemde ön taraftaki panjurdaki honda amblemi çıkıp stickeride sökerseniz vede lipteki stickerları sökerseniz daha sade daha bütün durabilir diye düşünüyorum.maşallah aracınıza
masalla masalla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)