Maşallah...
Printable View
Maşallah...
Maşallah kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız kullanın güzel araç
Daha değişik ve hoş bir jant ile çok çok güzel olur. Beyaz candır kocaman maşallah :)
Arkadaşlar teşekkürler,
Melih merhaba,
Eski aracımı satınca depoda beklettiğim bu jantları yeni arabaya taktım, biraz stoktan çalıştık yani :D
Farklı jant konusuna gelirsek; düşüncem var ancak üzerindekinin dışında henüz aradığımı bulamadım :)
Jant konusunda seçiciyim; çok kollu ve terminatör gibi görüntüsü olmayacak, mutlaka 5 kollu olacak, offsetli olmamalı vs.. :)
maşallah KBC kullanırsınız inş
Melih işte bende şöyle bir sorun var, herkesin hoşuna giden bir tarzı ben sevemeyebiliyorum, TE37 'de olduğu gibi :D
Kötü jant değil , hatt agenel kabul görmüş bir jant ancak işte ben sevemedim bir türlü :)
Ben jantların kollarının jantın dışında bitmesini seviyorum.
maşallah diyelim. Beyaz arabada mat beyaz jant (senin düşündüğün 5 kollular güzel olur.) ve mavi kaliperler favorim. farklı durabilir...
Ali Bey merhaba,
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Arabada mavide güzel uyum sağlar ancak pek mavi çalışmam olmadı. Beyaza ***** siyah çalışma var, olursa kaliperlerle uyumu açısından kırmızı çalışmalar olabilir. Ancak; güzel bir mavide fena olmaz gibi..
Bu arada beyaz arabaya beyaz jant konusunu çok düşündüm ancak; güzel durması hem jantın tipine hem de arabaya göre değişim gösteriyor.. Geçen hafta 5 kollu König'in çok hoşuma giden bir jantını gözüme kestirmiştim ki satılmış.
Nasılsa acelem yok yavaş yavaş içime sinecek şekilde bir şeyler yapmaya çalışıcaz :)
Maşallah çok sevdiğim bi kasa ..
Maşallah kazasız belasız :)
maşallah araç çok iyi duruyor kazasız,keyifli sürüşler
maşllah
enkei rp03 yakışıklı durur
Cümleten günaydın ,
On kuleler için Alutec kule gergisi almıştım ancak gaz koluna ait kabloyu sabitlemek için bulunan demir parçaya çarpıyordu, bende söktüm.
Bu sorunu en kolay şekilde nasıl aşarız?
Sevgiler
Allah gönlünüzce binmek nasip etsin