Maşallah...
Daha değişik ve hoş bir jant ile çok çok güzel olur. Beyaz candır kocaman maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Arkadaşlar teşekkürler,
Melih merhaba,
Eski aracımı satınca depoda beklettiğim bu jantları yeni arabaya taktım, biraz stoktan çalıştık yani
Farklı jant konusuna gelirsek; düşüncem var ancak üzerindekinin dışında henüz aradığımı bulamadım
Jant konusunda seçiciyim; çok kollu ve terminatör gibi görüntüsü olmayacak, mutlaka 5 kollu olacak, offsetli olmamalı vs..![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Melih işte bende şöyle bir sorun var, herkesin hoşuna giden bir tarzı ben sevemeyebiliyorum, TE37 'de olduğu gibi
Kötü jant değil , hatt agenel kabul görmüş bir jant ancak işte ben sevemedim bir türlü
Ben jantların kollarının jantın dışında bitmesini seviyorum.
maşallah diyelim. Beyaz arabada mat beyaz jant (senin düşündüğün 5 kollular güzel olur.) ve mavi kaliperler favorim. farklı durabilir...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Ali Bey merhaba,
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Arabada mavide güzel uyum sağlar ancak pek mavi çalışmam olmadı. Beyaza ***** siyah çalışma var, olursa kaliperlerle uyumu açısından kırmızı çalışmalar olabilir. Ancak; güzel bir mavide fena olmaz gibi..
Bu arada beyaz arabaya beyaz jant konusunu çok düşündüm ancak; güzel durması hem jantın tipine hem de arabaya göre değişim gösteriyor.. Geçen hafta 5 kollu König'in çok hoşuma giden bir jantını gözüme kestirmiştim ki satılmış.
Nasılsa acelem yok yavaş yavaş içime sinecek şekilde bir şeyler yapmaya çalışıcaz![]()
Cümleten günaydın ,
On kuleler için Alutec kule gergisi almıştım ancak gaz koluna ait kabloyu sabitlemek için bulunan demir parçaya çarpıyordu, bende söktüm.
Bu sorunu en kolay şekilde nasıl aşarız?
Sevgiler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)