Kazasiz belasizzz
Kazasiz belasizzz
merhaba araban çok güzel kazasız belasız kulanmak nasip etsin bir şey sormak istiyorum racelandlar nasıl kullanım sertlik ses + ları - leri neler acaba kullanan olarak çok sert diyor kimileri öğlemidir.
SPECLERİNİ YERİM SENİN(SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ )
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
Olumlu olumsuz yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
daredevil kardeşim,
Eİbach , FK gibi yayları arabasında deneyen birisi olarak Raceland'in sertliği bana çok negatif gelmedi. Yani bu kişiden kişiye değişir, ancak; 2 çocuğumla Ailemi taşıdığım için çok aşırı sertlik olsaydı sanırım kullanamazdım, şuan sertlik konusunda memnunum, ancak; bir Eibach konforu var dersem yalan söylemiş olurum, mutlaka daha sert.
Ses konusunda da , sağ taraftan çok derinden dikkat kesilirseniz hissedeceğiniz bir lıkırtı var, normal yolda hiç ses yok sadece parke veya bozuk yolda 20-30 ile giderken hissediyorsunuz.
Ancak; bu konununda çözümsüz olmadığını düşünüyorum.
maşallah kazasız belasız
Maşallah Şükrü abi aracın sade ve şık olmuş çok beğendiğim bir kasa. ön camada bir numara film çekersen tamamlamış olursun goruntuyu diye dusunuyorumplakada hem hobbyrc hemde honda racing corporation
![]()
şükrü abi arabana maşallah. pm atmıştım da doluymuş posta kutun. bana bi dönüş yaparsın abi müsait olunca.
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
maşallah çok iyi
hobbyrc 'den de tanıyorum sizi.. ve böle bi siteyi bize kazandırdığınız için çok teşekkürler..
renk uyumu gerçekten çok güzel.. plaka süper.. farlar muhteşem olmuş.. elinize sağlık..
Teşekkür ederim, farlarla ilgili düşüncemi yukarıda belirtmiştim, hani biraz zevk birazda değişiklik olması adına farklılık
Cem çok teşekkür ederim, plakayla ilgili '' Honda Racing Corporation '' güzel tespit
Çok teşekkürler, posta kutumu boşalttım
Çok teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim. Plaka biraz zorladı fakat; sonucu istediğim gibi oldu.
Teşekkür ederim.
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim. evet aracınızda bazı ufak dokunuşlarla görsellik anlamında çok daha güzel şeyler yakalanabilir ancak öyle güzel bir üslüpla bu konuda cevaplar vermişsiniz ki keşke herkes eleştiriye ve önerilere bu kadar açık olabilse demek geldi içimden. aracınız güzel gerçekten zaman geçtikçe çok daha şık bir hal alacağından da şüphem yok. tek tavsiyem bu kasaların olabildiğine sadece görüntüsüne yapılabilcek ufak tefek dokunuşlar.
Kaan Bey merhaba,
Öncelikle teşekkür ederim.
Aslında her zaman becerilemiyor olsa da gerekenin bu olduğuna inanırım. Sonuçta; klavye dili öyle enteresandır ki kişi cümlesini tebessümlü bir halde yazsa da cümlesindeki birkaç kelime birde sonunda smile yoksa hemen ön yargıyla yaklaşılmasına sebep oluyor.
Buna sebep olmamak için sanal ortam da kelimelere biraz dikkat etmemiz gerekiyor.
Bu arada sizin üslup ve yaklaşımınızda çok hoş, tekrar teşekkürler.
Araca gelirsek ; görselliği etkileyecek birkaç ufak tefek değişim daha yaparak nasip olursa öylece kullanma niyetindeyim.
Sevgiler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)