Jantları beyazlatsam, kırmızı uzun bijonlarımı taksam, her jantın sadece bir koluna kırmızı bir tema girsem, sizce nasıl olur ?
Durun söylemeyin yandaki çin işkencelerini ve depo kapağındaki yazıyı sökücem
![]()
Jantları beyazlatsam, kırmızı uzun bijonlarımı taksam, her jantın sadece bir koluna kırmızı bir tema girsem, sizce nasıl olur ?
Durun söylemeyin yandaki çin işkencelerini ve depo kapağındaki yazıyı sökücem
![]()
aracın ön görünüşü çok güzelde benim fikrim arka görünüşü yani tampon sanki görüntüyü bozuyor bunun dışında güzel maşallah...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Kardeşim düşüncelerin için teşekkür ederim,
Arka tampon yandan bakıldığında orjinaline göre keskin hatlı değilde oval bir görüntüde olduğu için belki biraz garipsenebilir, ancak; arkadan direk veya arka çaprazlardan hoşuma gidiyor..
Bu tampon için çok uğraştım, kısa vadede değişim düşünmüyorum ancak; ileride belki tamponun arkasında bir revizyon yapabilirim.
Sevgiler
Harun teşekkür ederim.
Sevgiler
maşallah ALLAH KAZA BELA vermesin ilk fotolardaki siyah olan jantın markası nedir acaba ?
5 kol olan amg jantına benziyeni diyorsunuz demi awa hyperblack diye ?
Evet o jantı söyledim.
Herkese merhaba,
Bazı ufak değişimler yaptım..
Ön lip değiştirildi, aynalar orjinal aynalarıydı ve kırmızı yapılmıştı, şimdi coupe aynası oldu ve piano black olarak boyandı, bu arada yan taraflardaki stickerler da söküldü
![]()
Arka tampondaki kare plakalık biraz küçük kalmıştı, normal plakalık moduna döndük
Ayrıca; dayanamadım aynaları yine kırmızı yaptım..
Bir süre önce aldığım kırmızı uzun bijonları da taktım..
Şimdilik planda;
- Önleri 1 cm kadar daha indirmek
- Arka difüzörü parlak siyaha boyatmak
- Arka plakalığa beyaz ışık yaptırmak
- Bagaj kapağını ayarlatmak var
![]()
Maşallah kazasız belasız aynalar sıyah kalsaymıs iyiymisti![]()
Tavan siyah camlar hafif filmli olunca ayna kayboldu gitti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)