Maşallah kazasiz belasiz ins..
Maşallah kazasiz belasiz ins..
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Çok teşekkür ederim, Allah cümlemize kaza bela vermesin.
Abi selamlar, maşallah çok güzel otomobilin, kazasız belasız kullan inşallah.
Not : Efe (GoPro)![]()
Ön kısım ve aynalar(kırmızı olması hariç) daha güzel olmuş. Aracın bakışları bile değişmiş.
Arka plakalık ise difüzörün içinde yer alsaymış keşke dedim. Böylece hem ayrı bir görüntü olmazdı arka tamponda hem de plakanın kenarları da difüzör olduğu için siyah olurdu.
Bu şekilde ayrık bir görüntü olmuş bana göre.
Ama ön kısım ve coupé aynaları güzel olmuş abi.
Serhat yorumun için teşekkür ederim..
Arkada kare plakalık varken hem plaka hemde plakalık yeri çok küçük geliyordu, bunun yerine plakalığı normale çevirdik.. Açıkcası şöyle bakınca eskiye göre daha iyi oldu..
İlk önce senin dediğini düşündüm, arkada plakalığı komple kapatıp JDM tarzı bir plakalıkla difüzörün oraya plakayı yerleştirecektim ancak, o zaman difüzör kapanacak esprisini baya yitirecekti. Şimdilik böyle baya baya içime sindi
Aynanın kırmızı olması aykırıdır, iyidir![]()
hocam maşallah allah kaza bela vermesin istediğim araçlardan biriydi bu araç kendi aracımdan sonra alabileceğim bunun üzerine daha çok istedimm.
I LOVE 106 <3
Çok teşekkür ederim..
Hepimize kazasız belasız sürüşler..
Bu kasa yeni çıktığında büyük konuşmuş pek sevmediğimi söylemiştim, ancak; zaman geldi aracı 4-5 ay aradım ve aldım![]()
Arka tamponda değişiklik yaptıktan sonra pek fotoğraf çekememiştim, bugün fırsat bulup birkaç kare aldım..
Buda bonus
![]()
güzel araç ama plakalık yeri yüzünden arkadan biraz vectraya bencettim ben keşke orjinal kalsa idi kazasız belasız kullanın
#RenaultSport Clio-R
Burak merhaba,
İtibar etmek, vakit ayırmak ve düşünce yazmak bence konu sahibi için değerli bir durumdur bu sebeple yorumun için teşekkür etmek isterim.
Bende; aracı Vectraya benzeten birisi olarak ilk olduğunu söylemeliyim
Bu tip plakalık birçok arabada benzerlik gösterir, sadece plaka yuvasına göre değilde geneline bakarak değerlendirme yapmak daha doğru olabilir.
Sevgiler
Hort)
![]()
Aracınızın farklı bir okadar da güzel.
Kazasız Belasız.
Bu arada; maverick strada sc almıştım bir ara sizden, Telefonla bile görüşmüştük. Unuttum şimdi değerleri ve isimlerini ama Yanlış hatırlamıyorsam; Kendi ESC sinin kaldırabileceği daha iyi bir motorda almıştım. 5000mah lık birde pil olması lazım. Baya iyiydi (Tabiki Benim için). Kullanım alanı kısıtlılığı ve yeğen sevindirmek için vazgeçmiştim bu sevdadan
Hayırlı işler bu arada.
Fusion35 ------> OnurD.
Yiğitcan, İnanç ve Onur teşekkürler,
Onur,
Maverick konusunda bir yanlışlık olmasın ? Çünkü; benim hiç maverick alışverişim olmadı
Sevgiler
Bagaj kapagı sanki oturmuyor gibi mi? Stoplar aynı hızada degil gibi geldi acaba cıtadan mı öle göruorm
masallah aracınıza cok ozen gosterıyonuz sızı tebrık etmek ıstıyorum
arka bagaj kapagını orjınal yapsanız arabanın dunyası değişecek gıbı bence bı ara orjınal bagaj kapağını takıp foto cekın bence araba sızın tercıh sızı ntabı ben sadece fıkrımı soylemek ıstedım allah kaza bela vermesın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)