Maşallah...
eksik çok hangisini yazsam bilemiyorumkifar karartma app plaka aydınlatmaları plakalık iptali önlere coil arkaya 5lik yay american park katalizör ve egr iptali falan falan...
gizli özellikler fordda bolca varmesela sinyal koluna sinyal verirken hafif dokunun 3 kere sinyal veriyor kumandadan açma kapama tuşlarına basılı tutarak uzaktan camlar açılıp kapanabiliyor, camlar yine programlanabiliyor, isterseniz kapıları kilitleyebilirsiniz programla kendiniz yapıyorsunuz hepsini falan...
bas artık şunu kardeşim.. parası neyse vericem... app plaka far karartma amerikan park..... sende kurtul bizde kurtulalım yeter artık..![]()
dün far karartma yaptım.. paylaşmak için fotoğraf çekecektim fakat sabah gördüğüm manzara moralimi öyle bir bozdu ki...
kötü bir süpriz... nasıl olabileceği hakkında hiçbirfikir yürütemedim saçma sapan bir hasar...
ve karartmalı farlar...
![]()
farların ve cam rüzgarlığın süper olmuş maşallah
ama o hasar çok üzücü onlan geçmiş olsun kardeşim
artık corc-i zamanıcdti
maşallah kazasız belasız..
Hasar uzucu olmus![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Durumunuzu çok iyi anlıyorum.
Bende aracıma ilk egzos , amerikan park lip vs yaptığımın ertesi günü kaza yapmıştım daha keyfini çıkaramadan..
Bununla geçmiş olsun aracınız çok güzel , far karartma yakışmış maşallah![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
farlar cidden cok yakısmıs onur, gule gule kullan...
kapidaki hasara cidden cok uzuldum yav![]()
![]()
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
kazasız belasız surusler
ankaralı focusumun collection jantlarını karartırsak iyi durabileceğine kanaat getirdiksiparişimizi verdik.. plasti dip imizi getirdik.. işe koyulduk...
jant kampanyası adı altında kutudan çıkanlar
-3adet sprayer
-hazırlanmış tenekeye basılmış karışım..
-cam hazne
+
graffiti zamanlarımdan kalma mtn94 ve montana gold spray boyalarım (kaliperler için)
duş yaptırdık jantlarımıza...
bütün toz ve su zerreciklerinden kurtulmamız gerekiyormuş...
maskeleme işi.. reklam kokan hareketler bunlar..
cam hazneye doldurup başladık boyaya.. ilk kat..
ikincisi
ve üçüncüsü hatta üçbuçuğuncusu... 4 e doğru gidiyoduk boyaması çok keyifli..
hazır jantları sökmüşken kaliperlere de girişeyim dedim.. kırmızı güzel duracaktı fakat biraz değişiklik olsun dedim... mat siyahla iyi duracağını düşündüğüm bir renk uyguladım... lila mı eflatun mu o tarz bişey
son durumumuz budur....
bitirip indirdiğimiz hali...
plasti dip uygulamasında bana çok yardımı dokunan Burak Kalkan kardeşime ve Özkal Opel e çok teşekkür ederim.. saygılar selamlar...
daha kaliteli makinelerde daha temiz daha net fotoğraflar koyacağım inşallah bunlar kapalı ortam cep telefonu fotoğrafları o yüzden biraz kötü oldu...
dayanıklılığı konusunda şüphelerimiz var biraz inşallah ilk yıkama testinden başarıyla geçer...
artan boyayı da ziyan etmedik
saygılar selamlar tech ailesi....
jantlar çok güzel oldu.kaliperlerde öyle.renk uyumu güzel aslında
MaşallahGüzelce kurutursanız sıkıntı çıkmaz herhalde yaa
sonuçları buraya yazarsanız sevinirizz
![]()
Aşk sadece tutkudur..
oncelıkle aracn hayrlı olsun kardesmm.. plastıdıp uygulması zaman ıcındekı butun dusuncelerını buarada paylasırsan cok sevnrımm ... soyulma vesaıre durumu hangı asmada gerceklesıor....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)