maşallah çok güzel ya :) Allah kaza bela vermesin.
Printable View
maşallah çok güzel ya :) Allah kaza bela vermesin.
maşallah. çok iyi. Allah kaza bela vermesin.
Maşallah süper duruyor :)
Maşallah kazasız belasız böylesini pek göremez olduk :-)
cıncık gibi maşallah :D
Maşallah 10 numara...
Fırat abim allah tekerine taş değdirmesin, kazasız belasız inşallah.. Panjur çok hoş olmuş
Masallah, cok güzel. Kazasız belasız....
İnşallah nazarımız değmez. Maşallah. Kim bilir sürmesi ne kadar zevklidir :) Güle güle binin.. Başka resimlerinizi bekliyoruz.
Söyleyecek söz bulamıyorum :) Maşallah
Araç gerçekten harika muhteşem bir şey fakat miafiori özel body kit sistemi olsaydı.dahada agrefsiz olabilirdi araç gerçekten yakıyor.Allah kaza bela vermesin
Maşallah Allah ayırmasın :)
Maşallah kazasız belasız çok iyi duruyor harika
super gorunuyor
tek kelimeyle harika maşallah gerçekten.
kazasız belasız kullanın maşallah çok güzel bir araç
maşallah çok güzel olmuş , Walter Röhrl imzalı arabamı bu ankaradanmı geldi ?
Arkdaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. Yukarıda sorulan birkaç soruya cevap vermek isterim.
* Vitaloni Californian aynaları ben İtalya'dan getirttim. Burada da bulunabiliyor. fabrika çıkışı orjinal aynalarıdır.
* Üzerinde ki motor, Orjinal 2000/TC Racing motorudur.
* Bir arkadaş mirafiori body kit sistemi demiş. Şunu belirtelim. Bu araba Mirafiori değildir. her tek kapı 131 de 2000cc değildir. 4 kapı da tek kapıda olsa, mirafiri ve supermirafiori modeller vardır. Ama GTI gibi olan modelin adı Racing dir. Fiat 131, 3 nesil üretilmiştir. ilk nesilde ki en güçlü modelin adı Abarth dır ve arkadaşın dediği body kit o araçda mevcuttur. 2. nesilde ki en güçlü araç Racing dir ve orjinali bu haldedir. 3. nesilde en güçlü araç ise Volumetrico Abarth dır ve supercharged motor sahiptir.
* Bir arkadaşım Walter Röhrl imzalı araç dedi. fabrika tarfından hazırlanmış ve rally arabası olan orjinal Abarth Türkiye de sadece 1 tane vardır. O da zamanında Oğuz Gürsel'in Türkiye ye getirttiği ve şimdi Mehmet Taşanyürek de olan araç.
* Bir arkadaş Türkiye'de ki en iyi 131 dir herhalde demiş. Benim fikrimde en iyi durumda olan Racing dir.
teşekkürler